Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 березня 2020, 19:49

Головне за четвер: 4 способи зняти депозит у валюті та які акції купувати в кризу

Фондові ринки продовжує лихоманити. Інвестори масово тікають з активів, що дешевшають. Але збитки підраховують далеко не всі. Деякі щасливчики, наприклад, на своїх акціях за останні півроку змогли збільшити прибуток в рази.

Життя в карантині: Що діється з доларом і економікою

У свіжому відео рубрики «Прямо по курсу» на нашому youtube-каналі обговоримо з експертом Олексієм Козирєвим ситуацію на валютному ринку; динаміку вартості золота та рекомендації щодо інвестицій в нього; прогноз курсу долара і євро на найближчий час.

У monobank розповіли, що робити, якщо ви не можете зняти валютний депозит. Чотири варіанти

У monobank відповіли на скарги клієнтів на те, що останнім часом немає можливості зняти депозит у валюті. У банку пояснили, із чим це пов'язано і запропонували клієнтам чотири варіанти виходу із ситуації.

Банки змінили графік роботи й закрили деякі відділення на карантин

Українські банки вживають заходів щодо зниження ризиків на час карантину. Тимчасово закривають частину відділень, скорочують години роботи, вводять сангодинни й обмеження на кількість клієнтів у відділенні. 

Приватбанк підключився до системи BankID НБУ

З 19 березня клієнти Приватбанку зможуть отримати дистанційний доступ до адміністративних, фінансових та комерційних послуг через систему віддаленої ідентифікації BankID НБУ.

Зеленський пообіцяв індексацію пенсій з 1 травня і +1000 гривень з квітня

З 1 травня в Україні проведуть індексацію пенсій, а з 1 квітня пенсіонерам, які отримують до 5 тис. гривень додадуть по тисячі гривень. Про це заявив президент Володимир Зеленський у своєму зверненні до українців.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися