Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 березня 2020, 12:46

Кредит готівкою за 45 хвилин на що завгодно

Споживче кредитування бурхливо розвивається. Поряд з дрібними кредитами «до зарплати» від небанківських гравців, на ринку присутня більше цікава пропозиція — банківський cash-кредит на досить великі суми. Чим він хороший?

В першу чергу тим, що не дивлячись на наявність позики, за своєю суттю є вашим капіталовкладенням — в себе, в своє краще життя. Суми, які банк готовий видавати клієнтам, відкривають масу можливостей: якісне навчання, хороша квартира, в якій вам приємно жити чи та ж відпустка, яка додасть сили для нового ривка.

Мінфін проаналізував, як кредит готівкою допоможе зробити ваше життя кращим.

Брати кредит заради грошей в кишені — свідомо програшний варіант. Тільки, коли у вас є конкретна мета, нехай навіть спонтанна, — можна йти до банку. Від неї ж буде залежати і сума кредиту. На щастя, тут є де розгулятися, на випадок, якщо ви захочете відновити меблі та побутову техніку або ж відкрити свою першу міні-кав'ярню.

Наприклад, Альфа-Банк Україна видає кредити готівкою від 5000 до 500 000 грн на що завгодно. Банк давно закріпив за собою статус одного з лідерів споживчого кредитування, тому приваблює не тільки сумою, а й процедурою видачі кредиту.

Гроші в кишені за 45 хвилин

Оцініть — всього за 45 хвилин. За цей час ви встигнете випити кави у відділенні, переглянути свою стрічку новин або відповісти на листи, головне, що навіть не встигнете скучити, як потрібна сума буде у вас на руках.

Крім того, такий оперативний кредит готівкою можна оформити не тільки у відділенні, а й через Інтернет, для чого потрібно заповнити відповідну заявку на сайті банку. Документи і карту з грошима вам доставить мобільний банкір в будь-яке зручне місце і час. Такого сервісу, крім Альфа-Банку, поки не надає жоден вітчизняний банк.

На всі випадки життя

Завдяки такій оперативності та лімітам, Альфа-Банк може стати вашим фінансовим партнером -будь-яких життєвих ситуацій, будь-то запланований ремонт або ситуація, коли гроші потрібні тут і зараз. При чому мова не про несподівані проблеми, як ви могли подумати (хоча і це трапляється). Наприклад, нерідко забудовник в рамках акції обіцяє солідну знижку в разі 100%-ї оплати житла, що будується на первинному ринку. Позичивши у банку $5-10 тис., є можливість заощадити солідну суму на вартості житла! А кредит можна погасити достроково, через декілька місяців, не переплачуючи на відсотках. А це вже, як то кажуть, приємні клопоти.

МФОшки в програші!

Оформлення кредиту готівкою від Альфа-Банку дозволить втілити в життя найсміливіші задуми, не відкладаючи їх у довгу шухляду. При цьому умови, на яких видається фінансування, виглядають вельми привабливо в порівнянні, наприклад, з кеш-кредитами від МФО.

Кеш-кредити від Альфа-Банку видаються на суму від 5 тис. грн, а термін кредитування складає від 1 до 4 років. Реальна річна відсоткова ставка залежить від суми кредиту і терміну та становить від 34,5% річних.

Наприклад, оформивши кредит на суму в 100 000 грн. на 4 роки (48 місяців), щомісячний платіж складе всього 5 436 грн. Дуже важливо те, що кредит можна погасити достроково без будь-яких додаткових комісій і штрафних санкцій.

Дозвольте собі більше!

Коментарі - 9

+
+15
AleksandrBank
AleksandrBank
13 березня 2020, 13:42
#
"В первую очередь тем, не смотря на наличие займа, по своей сути являться вашим капиталовложением – в себя, в свою лучшую жизнь." - сверх цинизма данная статья и утверждения. Отдавать кто будет? Капиталовложения имею смысл как в США так и в ЕС, когда ставка годовая 0,5-3% на 5-30 лет, без комиссий.

«Суммы, которые банк готов выдавать клиентам, открывают массу возможностей: качественное обучение, хорошая квартира, в которой вам приятно жить или тот отпуск, который придаст силы для нового рывка.» - Хорошая квартира? С ремонтом? за 500 тыс.грн? Продаете? Я куплю! Обучение? А как быстро Вы его отобьете? И сможете ли?  Отпуск? Закрыт отдых и туризм по всему миру, Вы отстаете от реалий.

Такой цинизма в рекламе трудно еще найти.
+
+15
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
15 березня 2020, 7:23
#
Слово ... цинизм... - ключевое слово в определении работы не только этого банка!!! Интересно, какой уровень не возврата потребительских кредитов будет по причине происходящего и какой механизм компенсации будет введен НБУ (хотя верится в это с трудом).
+
0
kingcity
kingcity
15 березня 2020, 22:49
#
Це точно. Методи у більшості працівників банків схожі. Ставка - на необізнаність потенційного клієнта і його небажання розбиратись у нюансах та читати документи. Виконання плану понад усе... Хоча достатньо клієнту уважно ознайомитись з умовами продукту і взяти у руки калькулятор, щоб уникнути більшості таких ситуацій.

« Какой механизм компенсации будет введен НБУ» - Ви ще у Діда Мороза вірите   :  ))  ?
+
0
Apollo17
Apollo17
13 березня 2020, 14:55
#
Как то не в тему эта реклама
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
15 березня 2020, 12:46
#
Оплачено, значит надо публиковать.
+
+45
Manolo
Manolo
14 березня 2020, 17:42
#
Альфа банк такі же аферисти як МФО.там скриті комісії та відсотки такі що мама не горюй..
+
0
kingcity
kingcity
15 березня 2020, 22:55
#
Дебетові пакети у них одні з кращих. По кредитних картках - дійсно є підводні камені. Але при бажанні розібратись у них не так важко, а тоді можна й переваги знайти. Відсотки - +- на рівні інших, не найнижчі і не найвищі. Кредитів готівкою не брав, тому нічого з цього приводу не скажу.
+
0
Andrey M
Andrey M
16 березня 2020, 9:35
#
Так невчасно рекламу запустили по КЕШам.
Вже у вівторок будуть приймати рішення про призупенення кредитування:)
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
16 березня 2020, 11:14
#
За 45 минут понедельника ещё можно успеть затариться кешем — до конца дня время есть.

Через недельку правительство совместно с НБУ должны принять решение о «карантине» (моратории) по начислению и уплате процентов по кредитам, а также штрафам за их просрочку — если принудительно ограничивать бизнес в получении дохода (приостановка работы жд и авиатранспорта, работы ТРЦ, кафе, ресторанов и т.д.) то надо понимать и последствия таких решений.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися