Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 лютого 2020, 20:00

Головне за тиждень: рейтинг стійкості банків та на чому інвестори найбільше заробили за 5 років

«Мінфін» підготував рейтинг стійкості банків за 4 квартал 2019 року і порівняв, які банки поліпшили свої позиції, порівняно з минулим роком, а хто відстав від конкурентів.

Заробляємо на зелені: як це працює

За численними проханнями глядачів нашого youtube-каналу, ми запускаємо нову рубрику про інвестиції — «Жити на відсотки». У першому відео покажемо й розповімо про інвестиції у вирощування зелені на практичному досвіді екоферми «Родинний добробут».

ОВДП, депозити або валютний кеш. На чому інвестори найбільше заробили за 5 років

Наші громадяни не звикли робити довгострокових інвестицій. Тому оцінити, який вид вкладень буде найбільш вдалим в перспективі декількох років, нелегко.

Національний банк 25 лютого вводить в обіг оновлені банкноти номіналом 200 гривень зразка 2019 року. Про це йдеться в повідомленні регулятора.

Коронавірус косить ринки. Що буде з валютою (відео)

У новому відео в рубриці «Прямо по курсу» нашого youtube-каналу говоримо з експертом про актуальні новини України та світу, а також, традиційно, озвучимо прогноз курсу валют на тиждень.

Лише троє забудовників здали будинки в Києві вчасно (рейтинг)

У другому півріччі минулого року 24 забудовники отримали сертифікати від ДАБІ про введення будинків в експлуатацію. З них лише 3 здали свої об'єкти у запланований строк, або з затримкою не більше 3 місяців.

Три поради юриста тим, хто планує оформити споживчий кредит

«Миттєвий кредит онлайн», «Миттєво. Просто. Прозоро. Безпечно», — і інтернет, і ТБ-канали, і вулиці рясніють спокусливими слоганами і обіцянками швидких і дешевих кредитів прямо на вашу банківську карту. Щоб не стати жертвою недобросовісних МФО, потрібно дотримуватися певних правил. Назвемо їх «кредитною гігієною».

Коментарі - 1

+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
29 лютого 2020, 12:17
#
Приватбанк намерен обновить процессинг в ночь на 1 марта и советует клиентам иметь с собой наличные.

Приватбанк в ночь с 29 февраля на 1 марта будет обновлять процессинг, в связи с чем советует клиентам заблаговременно провести все финансовые операции. 
«Мы стремимся улучшить качество обслуживания, поэтому с 29.02 на 01.03. 01:00 до 07:00 будем обновлять процессинг. Плановые работы проведем ночью, чтобы не причинить нашим клиентам существенных неудобств», - говорится в сообщении. 
«Советуем заблаговременно осуществить все запланированные финансовые операции. Для оплаты товаров и услуг офлайн рекомендуем иметь с собой наличные. Извиняемся за неудобства и благодарим за понимание», - добавили в банке.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися