Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 лютого 2020, 9:33

АРМА відкрило доступ до двох тисяч арештованих активів

Агентство з розшуку і менеджменту активів (АРМА) відкрило доступ доЄдиного реєстру арештованого майна. Про це йдеться насайті Кабміну.

Наразі реєстр працює в тестовому режимі, до нього внесена інформація про понад 2 тисячі активів.

Як формується реєстр

  • Реєстр формується та ведеться з метою узагальнення та оперативного обміну інформацією щодо активів, одержаних злочинним шляхом.

  • У ньому відображаються дані про арештовані в рамках кримінальних проваджень активи, управління ними чи їх реалізацію, конфіскацію, одержані від їх реалізації кошти.

  • Після завершення інтеграції Реєстру він буде наповнюватись інформацією про арештовані активи переважно в автоматизованому режимі.

Станом на сьогодні також здійснюються заходи, пов’язані з виконанням вимог законодавства про захист інформації та побудовою системи комплексного захисту інформації.

«На даний момент до Реєстру вноситься великий обсяг інформації, наявної у розпорядженні АРМА, а також здійснюється аналіз функціональних можливостей Реєстру. Станом на 9:00 17 лютого 2020 року АРМА забезпечено внесення інформації до Реєстру щодо 2 032 арештованих активів», — зазначають в уряді.

Що відомо про діяльність АРМА

У жовтні 2019 року в АРМА заявили, що змінюють визначення стартових цін при продажу нерухомості. Тепер лоти перед виставленням на продаж будуть обов'язково оцінюватися.

В кінці жовтня в АРМА виявили пропажу кількох десятків розпорядчих документів. В агентстві підозрювали диверсіюю

АРМА — центральний орган виконавчої влади України зі спеціальним статусом, що забезпечує формування та реалізацію державної політики у сфері виявлення та розшуку активів, на які може бути накладено арешт у кримінальному провадженні.

Коментарі - 3

+
0
Depoziter
Depoziter
19 лютого 2020, 14:18
#
По указанным в реестре характеристикам сложно понять, что это за объект, на который наложен арест. Вот пример описания объекта:

«Гаражне місце»,

«Нежитлова будівля».
+
0
bonv
bonv
19 лютого 2020, 14:34
#
Тестовий режим.
+
0
Depoziter
Depoziter
6 травня 2021, 14:46
#
«Бывшая югославская Республика Македония» уже давно Северная Македония. Откуда такая терминология?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися