Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 лютого 2020, 16:18

Акція для друзів: «Друга приведи — 300 грн зароби!»

Годі спати: зима закінчується – треба встигнути побільше заробити! Компанія платить 300 грн кожному, хто приведе в Moneyveo свого друга, і кожному другові дає кредит Smart під 0,01%! Беріть участь в акції: приводьте нових користувачів до сервісу і кожен раз отримуйте грошову винагороду до 28 лютого включно.

Як приводити друзів?

Запросіть друга в Moneyveo одним із способів на вибір:

  1. Вкажіть його телефон та/або email у своєму Особистому кабінеті, і другові надійде SMS/лист із пропозицією взяти кредит.
  2. Опублікуйте партнерське посилання на будь-якому онлайн-ресурсі, можна також у коментарях чи в соцмережі. Посилання знайдете у розділі «Приведи друга» в Особистому кабінеті.

Якщо запрошений перейде за посиланням або з SMS/email-запрошення та візьме кредит у сервісі, вам буде перераховано 300 грн на картку.

Зверніть увагу: умови акції будуть виконані лише у разі отримання другом першого кредиту Smart у Moneyveo. Також перед оформленням  друг має  очистити історію пошуку в браузері  та  скористатися інтернетом, який раніше не використовували для отримання коштів у сервісі.

Ну то як – готові набивати гаманець? Тоді починайте просто зараз – друзі вже чекають на ваші запрошення!

Коментарі - 1

+
0
gumanoid
gumanoid
19 лютого 2020, 16:39
#
ГЫ... Помоги вкруть друга - получи на печеньки..
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися