Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 лютого 2020, 11:44

Стартувало голосування за кращого роздрібника FinAwards 2020

Стартувало голосування за кращого керівника роздрібного бізнесу банків. Вже зовсім скоро ми підведемо підсумки щорічної премії FinAwards 2020.

Участь в номінації «Керівник роздробу» приймають заступники голів правління, директора та начальники департаментів і управлінь, які відповідають за розвиток роздрібного бізнесу банків.

У цьому році за звання кращого керівника роздробу борються:

  • Валерій Даниленко, заступник голови правління, відповідальний за електронну комерцію, Таскомбанк

  • Галина Жукова, заступник голови правління, відповідальний за роздрібний бізнес та мережу, Креді Агріколь Банк

  • Андрій Звизло, директор департаменту продуктів роздрібного бізнесу і транзакційного банкінгу — член правління Universal Bank

  • Володимир Мудрий, член правління, відповідальний за роздрібний бізнес, ОТР Банк

  • Микола Онищенко, заступник голови правління, Кліринговий дім

  • Себастьян Рубай, заступник голови правління з роздрібного бізнесу ПУМБ

  • Антон Тютюн, заступник голови правління, Ощадбанк

  • Олексій Шабан, член правління банку (з питань роздрібного бізнесу), Приватбанк


Важлива умова — під керівництвом учасника рейтингу роздрібний напрямок банку повинен був продемонструвати відчутне покращення показників за підсумками 2019 року, які можна перевірити/підтвердити у відкритих джерелах даних.

Це можуть бути: приріст кредитного, депозитного портфелів фізичних осіб, скорочення кількості непрацюючих кредитів, розвиток мережі, оптимізація бізнес процесів, діджіталізація відділень, інше.

Віддай свій голос

Організатори премії FinAwards 2020 — «Мінфін» і finance.ua — будуть нагороджувати переможців у 15 номінаціях вже зовсім скоро — 28 лютого. Кращі банки, банківські продукти і менеджери будуть визначені за допомогою оцінок незалежного журі, а також за рахунок відкритого онлайн-голосування.

Проголосувати за улюблений банк, його продукт або представника можна прямо зараз. Для цього необхідно зайти на finawards.com.uа і віддати свій голос в тій чи іншій номінації.

Коментарі - 1

+
0
corsww
corsww
13 лютого 2020, 20:37
#
Ощад банк можно вычеркивать сразу. И был не фонтан а сейчас вообще скатился в пропасть. В 19 веке банки быстрее работали и лучше, чем это недоразумение в 21 веке.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися