Мінфін - Курси валют України

Встановити
9 лютого 2020, 13:15

Піреус Банк отримав 15 мільйонів євро від ЄБРР

Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) виділив Піреус Банку 15 млн євро у рамках програми розподілу ризиків. Про це йдеться в повідомленні на сайті банку.

Що профінансують

ЄБРР та Піреус Банк в Україні підписали дві угоди про співпрацю, націлені на підтримку підприємств малого та середнього бізнесу. Піреус Банк уже тривалий час є учасником Програми сприяння торгівлі ЄБРР.

Перший підписаний договір із лімітом на 10 млн євро — це угода про розподіл ризиків непогашення за кредитами між ЄБРР і Піреус Банком. У межах цього договору ЄБРР бере на себе частину ризику в максимальному розмірі до 50% від кожного кредиту, який банк видає клієнту.

Читайте також: ЄБРР може увійти в капітал Ощадбанку. У НБУ розповіли деталі

Друга угода гарантує надання фінансування в гривневому еквіваленті $5 млн для кредитування малих і середніх підприємств.

Довідка про банк

Банк входить в Piraeus Bank Group, представлену у 8 країнах Європи. Власником істотної участі в капіталі Piraeus Bank S. A. в розмірі 26% належить державі є Греція Hellenic Financial Stability Fund (Грецький фонд фінансової стабільності).

Голова правління банку — Сергій Наумов.

Найвигідніші на сьогодні ставки за депозитами — в каталозі «Мінфіну»

Піреус Банк — універсальний комерційний банк, який надає повний спектр фінансових послуг як корпоративним клієнтам, так і фізичним особам.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися