Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 лютого 2020, 19:20

Головне за середу: рекордні міжнародні резерви та як зростала економіка у 2019-му

Економісти прогнозують подальше уповільнення зростання цін найближчими місяцями. Здавалося б, пересічні громадяни можуть розслабитися – ціни в магазинах вже не будуть підносити неприємні сюрпризи. Але чи стане від цього життя легшим, і який реальний результат інфляційного перепочинку?

Восьмирічний максимум. Міжнародні резерви України зросли до $26 мільйонів

Станом на 1 лютого міжнародні резерви України, за попередніми даними, склали $26 292,8 млн в еквіваленті. У січні вони зросли на 3,9% і досягли найвищого рівня з листопада 2012 року.

Мінекономіки оцінило зростання ВВП України в 2019 році (інфографіка)

Зростання валового внутрішнього продукту України за підсумками 2019 року сповільнилося до 3,3% (у 2018-му було 3,4%). Про це йдеться в «Огляді економічної активності 2019» Мінекономіки.

В Україні зупинилися всі операції з нерухомістю та землею. Не працюють реєстри

В Україні зупинилися всі операції з нерухомістю та землею. Причина — збій в роботі реєстрів оцінки майна, які курує Фонд держмайна. Про це повідомила голова Всеукраїнського об'єднання підприємців малого та середнього бізнесу «Фортеця» Оксана Продан.

Кабмін прив’язав зарплату чиновників до середньої та зменшив премії

Уряд ухвалив рішення про обмеження заробітної платні та премій керівникам органів виконавчої влади. Про це заявив прем'єр-міністр Олексій Гончарук

Стартувало голосування за найкращі банки FinAwards 2020

4 лютого стартувало голосування за найкращі банки на ринку обслуговування фізосіб. Вже зовсім скоро будуть результати щорічної премії FinAwards 2020. Не забудьте віддати свій голос за найкращі продукти банків.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися