Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 лютого 2020, 13:01

Стартувало голосування за найкращі банки FinAwards 2020

4 лютого стартувало голосування за найкращі банки на ринку обслуговування фізосіб. Вже зовсім скоро будуть результати щорічної премії FinAwards 2020.

Премія, нагородження, номінації, голосування, журі, клиєнти, продукти банків, банки
фото: finawards.com.uа

На церемонії нагородження, яка пройде 28 лютого, ми дізнаємося, хто створює найзручнішы сервіси і найцікавішы продукти для клієнтів.

Віддай свій голос

Організатори премії — «Мінфін» і finance.ua — будуть нагороджувати переможців у 15 номінаціях. Найкращі банки та банківські продукти визначать за допомогою оцінок незалежного журі, а також завдяки відкритому онлайн-голосуванню.

Проголосувати за улюблений банк або його продукт можна прямо зараз. Для цього необхідно зайти на finawards.com.іа і віддати свій голос в тій чи іншій номінації. Можна вибрати один продукт в кожній з категорій, який, на вашу думку, є найкращим, і поставити навпроти нього одиничку.

Якщо бажаєте подивитися інформацію про продукт на сайті банку, натисніть на назву — посилання приведе вас за призначенням. Також є можливість порівняти умови всіх продуктів у номінації.

Найкращі продукти отримають спеціальний знак якості в продуктовому каталозі фінансового супермаркету finance.ua.

Читайте також: Як перевірити свою кредитну історію

Основні номінації FinAwards 2020

1. Кредит готівкою

Беруть участь кредити для фізичних осіб на будь-які цілі. Кредит може бути оформлений лише новому клієнту без довідки про доходи. Сума кредиту — від 10 тис. грн готівкою або на банківський рахунок клієнта.

Банки-учасники

Беруть участь банківські вклади для клієнтів фізичних осіб у гривні. Строк депозиту — 12-13 місяців, з щомісячною виплатою відсотків і без можливості дострокового розірвання вкладу.

Банки-учасники

3. Кредитна картка VIP

Беруть участь банківські картки преміум-класу gold, platinum, infinite, world з кредитним лімітом від 50 тис. грн. Важлива умова — кредитну картку може оформити лише новий клієнт.

Банки-учасники

4. Дебетова картка VIP

Беруть участь банківські картки преміум-класу gold, platinum, infinite, world, які дозволяють клієнтам користуватися виключно власними коштами, внесеними на поточний рахунок у банку. Картку може оформити будь-який клієнт. Вона не передбачає жодні спеціальні умови обслуговування.

Банки-учасники

5. Кредитна карта MASS

Приймають участь банківські картки класу classic або standart із встановленим кредитним лімітом. Важлива умова — кредитну картку може оформити будь-який новий клієнт без довідки про доходи.

Банки-учасники

6. Дебетова карта MASS

Беруть участь банківські картки типу classic або standart, які дозволяють здійснювати платежі виключно на суму, внесену на поточний рахунок в банку. Карту може оформити будь-який клієнт. Вона не передбачає жодні спеціальні умови обслуговування.

Банки-учасники

7. Програма лояльності

Беруть участь програми лояльності банків, які є особистою розробкою банку. Це має бути довгострокова пропозиція банку, що діє мінімум 6 місяців. До того ж доступна для масового сегменту клієнтів із середнім рівнем доходів.

Банки-учасники

Як раніше писав «Мінфін», FinAwards 2020 — щорічний конкурс, мета якого визначити кращі роздрібні банки в реалізації продуктів, клієнтських сервісів і технологій через призму клієнтського досвіду. В рамках конкурсу журі визначить переможців у 15 номінаціях.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися