Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 січня 2020, 11:34

РВС Банк звільнив голову правління

Наглядова рада АТ «РВС Банк» прийняла рішення про припинення повноважень голови правління банку Олександра Стецюка з 27 січня за угодою сторін. Про йдеться в повідомленні банку в системі розкриття інформації НКЦПФР.

Наглядова рада АТ «РВС Банк» прийняла рішення про припинення повноважень голови правління банку Олександра Стецюка з 27 січня за угодою сторін.
Фото: epravda.com.ua

Стецюк володіє часткою в статутному капіталі РВС Банку в розмірі 99%. Він займав посаду голови правління з 13 березня 2019 року.

Хто керуватиме банком

Наглядова рада також поклала виконання обов’язків голови правління банку на заступницю голови правління Оксану Котляревську з 27 січня до дати вступу на посаду кандидата, погодженого Національним банком.

Діяльність Котляревської

Оксана Котляревська протягом останніх п'яти років займала наступні посади: заступник голови правління, член правління РВС Банку;

  • директор департаменту цінних паперів та депозитарної діяльності, директор департаменту клієнтської підтримки Дельта Банку;
  • директор департаменту розвитку роздрібного бізнесу банку «Контракт»;
  • радниця голови Державної судової адміністрації.

Передісторія 

У грудні 2019 року Народний депутат Верховної Ради VIII скликання, екс-заступник голови комітету з питань фінансової політики та банківської діяльності Руслан Демчак став співакціонером РВС Банку.

 Оформити депозит Респект від РВС Банка

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися