Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 січня 2020, 19:26

Головне за тиждень: фінмоніторинг у дії та навіщо Україна розмістила 10-річні єврооблігації

Україна розмістила 10-річні єврооблігації на 1,25 млрд євро. Цінні папери випущені під 4,375% річних. Загальний попит на цінні папери склав 4,3 млрд євро.

Виплата боргів Україною в 2020 році: що буде з курсом (відео)

В цьому році країні потрібно виплатити величезну суму кредиторам: $17 млрд. Перша виплата відбудеться вже в січні. Як це вплине на курс — розповідає фінансовий експерт «Мінфіну».

Нові правила фінмоніторингу: За що банки будуть блокувати рахунки і доносити на клієнтів

Вже через 3 місяці банки подвоять пильність і почнуть з особливим завзяттям блокувати підозрілі операції клієнтів. Причина проста: новий «антивідмивний» закон в рази збільшив розмір штрафів для суб'єктів моніторингу за недбайливе виконання обов'язків.

Електронний перепис. Уряд назвав кількість населення в Україні (інфографіка)

За даними на 1 грудня 2019 року, в Україні проживає 37 млн 289 тисяч осіб. Про це повідомили в уряді. Чому нас стало менше.

Голосуйте за улюблений банк. Став відомий склад учасників конкурсу FinAwards 2020

28 лютого буде оголошено переможців конкурсу FinAwards2020. Участь у заході візьмуть 29 банків. Переможців визначать у 15 номінаціях.

Що чекає на трудових мігрантів у 2020 році

Не секрет, що з кожним роком все більше українців їдуть за кордон у пошуках тимчасової або постійної роботи. «Мінфін» з'ясовував, які напрямки стануть популярними у 2020 році і як будуть залучати заробітчан європейські країни.

Банки почали знижувати ставки за депозитами по другому колу

За останні два тижні 8 невеликих банків знизили дохідність за гривневими вкладами на 0,5-2% річних. Заощадження в доларах та євро також дешевшають.

Закон про працю: За що роботодавець зможе звільнити працівника

Законопроект «Про працю», який наробив багато шуму ще до його оприлюднення, зареєстровано в Раді та передано на розгляд профільного комітету. Текст змін продовжує викликати дискусії. Одне з питань, що турбує — правила звільнення працівників.

Коментарі - 1

+
0
zyrandol
zyrandol
24 січня 2020, 19:29
#
Вообщем, за неделю ничего не поменялось. Доллар консолидируется и судя по всему должен хорошенько улететь в какую-то из сторон. Придерживаюсь шортов, тренд не изменился. Думаю от 25 должны уйти ниже. А если же цена пробьёт 25, то однозначно тренд должен стать бычьим. В данный момент времени у нас обратная дивергенция по тренду (я ее не особо люблю, но как сам факт) которая только подтверждает силу медвежьего тренда. Фундаментально на картину не смотрю, только со стороны техники.
Моя разметка все так же остаётся актуальной, сюда график с ней не могу скинуть, кому интересно, гляньте по ссылке в профиле.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися