Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 січня 2020, 17:52

У Deutsche Bahn заявили, що не планують керувати Укрзалізницею

Німецький залізничний оператор Deutsche Bahn намір надавати консультативні послуги Укрзалізниці, а не керувати нею. Про це заявила представниця пресслужби Deutsche Bahn Керстін Экштайн, пише DW.

Німецький залізничний оператор Deutsche Bahn намір надавати консультативні послуги Укрзалізниці, а не керувати нею.
Фото: espreso.tv

Із чим допоможуть німці

«Інженерно-консалтингова компанія DB Engineering&Consulting, яка входить в Deutsche Bahn і займається проектами у сферах інфраструктури, мобільності і транспорту, буде підтримувати і консультувати «Українську залізницю» з підприємницьких і технічних питаннь», — повідомили в пресслужбі Deutsche Bahn.

На початку лютого 2020 року меморандум про наміри підпишуть у Києві представник правління DB з питань інфраструктури Рональд Пофалла і представники українського уряду.

Читайте також: Укрзалізниця виплатила $24 млн за єврооблігаціями

Яка інформація була раніше

  • Раніше прем'єр Олексій Гончарук заявив, що уряд хоче віддати АТ «Укрзалізниця» національному оператору залізниць Німеччини Deutsche Bahn в управління на 10 років.
  • За словами Гончарука, вчора в Давосі Міністерство інфраструктури і Deutsche Bahn підписали відповідний меморандум.

Читайте також: Як на літак. Укрзалізниця хоче змінити принцип продажу квитків

Коментарі - 6

+
0
zyrandol
zyrandol
23 січня 2020, 18:00
#
Почитали коменты на Минфине и очканули
+
0
Captain  Cisco
Captain Cisco
23 січня 2020, 18:08
#
Очередной позор?
+
0
Sozdatel
Sozdatel
23 січня 2020, 19:30
#
Да не, смысла нет.. Руководство поменяется, а все семьями продолжат работать на теплых местах, а топ менеджеры как и ныне под лям з/п с премиями будут получать.. Нет смысла впрягаться.. Тут или разгонять и модернизировать, а разрешают только управлять) Может еще будут переговоры правда, посмотрим..
+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
23 січня 2020, 22:30
#
Гончарук не знает разницы консультации и управления? Это нужно быть профаном 80-го уровня, чтобы так лажать каждую неделю.
+
0
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
24 січня 2020, 7:59
#
Перший день роботи німців в Укрзалізниці.
https://www.facebook.com/KyivNews/videos/665593010848480/
+
+28
rredrred
rredrred
24 січня 2020, 8:11
#
Немецкая желеная дорога, более не пунктуальная чем украинская а отдают контроль не для управления, а для получения контроля над погашением евроблигаций укрзалізниці. ведь как решили проблему с нехваткой денег без таких как мвф, они набрались кредитов через госкомпании, которые валюту слили на межбанке, а теперь будут ее выкупать с не хилыми процентамидля возврата. гарантия возврата, это передача контроля над «технической и предпринимательской частью» госкомпании, а остальное (откуда и как госкомпания возьмет деньги) никого не волнует.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися