Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 січня 2020, 11:06

Ярославський: Угода щодо купівлі банку Кредит Дніпро на стадії завершення

Угода щодо купівлі власником групи DCH Олександром Ярославським банку Кредит Дніпро у олігарха Віктора Пінчука знаходиться на стадії завершення. Про це Ярославський сказав в коментарі НВ в швейцарському Давосі, де проходить Всесвітній економічний форум.

Угода щодо купівлі власником групи DCH Олександром Ярославським банку Кредит Дніпро у олігарха Віктора Пінчука знаходиться на стадії завершення.
Фото: rbc.ua

Ярославський про угоду

«Йде due diligence, йде процес. Я думаю, десь на стадії завершення», — заявив він.

Ярославський додав, що купить банк, «якщо не буде ніяких нових моментів». За його словами, угода може бути закрита приблизно через місяць або навіть швидше.

Раніше повідомлялося

  • Перша заступниця голови НБУ Катерина Рожкова заявила, що бізнесмен, власник групи DCH Олександр Ярославський повідомив в Національний банк про своє бажання купити Банк Кредит Дніпро у Віктора Пінчука.

  • Бізнесмен Олександр Ярославський цікавиться банком Кредит Дніпро Віктора Пінчука. Угоду ще не уклали, але структури Ярославського вже прицінюються до банку.

Що відомо про Банк

  • Банк Кредит Дніпро заснований в 1993 році, входить до групи банків з приватним капіталом відповідно до класифікації НБУ.

  • Єдиним акціонером Банку Кредит Дніпро є компанія «Бренкрофт Ентерпрайзез Лімітед», яка опосередковано належить бізнесменові Віктору Пінчуку.

  • За даними НБУ на 1 жовтня 2019 року, Кредит Дніпро посідав п'яте місце за активами серед банків з українським капіталом. Статутний капітал банку — 2,7 млрд грн.

  • 10 місяців 2019 року Кредит Дніпро закінчив зі збитком у розмірі 45 млн грн. Збиток за підсумками 2018 склав 231,2 млн грн.

  • Олександр Ярославський, український бізнесмен, донедавна — співвласник Укрсиббанку.

  • У 2006 році Ярославський передав контроль над Укрсиббанком BNP Paribas, після чого зосередив увагу на консолідації належних йому активів в рамках єдиної юрособи, групи DCH.

Оформити депозит в банку Кредит Дніпро

Коментарі - 2

+
0
zeevf
zeevf
24 січня 2020, 12:19
#
Пинчук засуетился. Банк дырка,а Ярославский просто хочет купить должников и на этом заработать. Он умеет выбивать долги. Возникает вопрос, чего великий банкир его не закрыла?
+
0
Денис Денис
Денис Денис
7 лютого 2020, 15:34
#
Дорогая дружба
https://nk.org.ua/ekonomika/taynyi-monetnogo-dvora-gontareva-ushla-za-ney-ushli-melkie-dengi-137168

........А Елена Малинская – ближайшая подруга Валерии Гонтаревой. И что мы должны были обо всём этом думать?........
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися