Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 січня 2020, 12:47

Що таке кредитна історія та чому вона важлива — розповідають експерти ШвидкоГроші

Кредитна історія клієнта є визначальним критерієм для отримання кредиту в банку. Про це розповідають експерти ШвидкоГроші.

В кредитну історію входить інформація про взяті кредити, їх виплату, рівень платіжної дисципліни. Тобто це фінансова біографія позичальника.

Подивившись кредитну історію, можна приблизно розуміти шанси на кредит ще до подачі заявки.

Погана кредитна історія псує довіру до людини та руйнує її репутацію. Вона свідчить про те, що людина несерйозно та безвідповідально ставиться до зобов’язань, які на себе взяла. Важливо зазначити, що кредитною історією цікавляться не тільки фінансові установи — таку інформацію часто беруть до уваги роботодавці, орендатори або посольства та прикордонники.

Спеціалісти рекомендують дбати про свою репутацію. А якщо вже так сталося, що кредитна історія з певних причин містить негативні моменти, то варто докласти зусиль, щоб наступний позитивний досвід роботи з фінансовими компаніями їх нівелював. Зробити це можна за допомогою мікрофінансової організації. Маючи вчасно повернений мікрозайм, людина збільшує свої шанси на отримання позитивних рішень на наступні необхідні їй кредити.

Швидке кредитування – це реальна змога отримання необхідної суми, що значно зекономить ваш час та позбавить необхідності збору довідок, поруки та інших класичних умов, які існують в банках. Обираючи, з якою компанією працювати, варто довіритися надійній та перевіреній часом організації.

Детальніше — в сюжеті

Коментарі - 5

+
+34
archi23
archi23
22 січня 2020, 13:33
#
«Быстрое кредитование — это реальная возможность получения» - гемороя и головной боли. Классаная замануха для лохов
+
+15
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
22 січня 2020, 13:44
#
Давайте начинать с того, что на рынке в Украине четыре организации «выдающие» кредитные истории, одна полностью иностранная, одна «скрученная »Приватом и две бывшее «полухитрые вышибалки» Все имеют статус ТОО, и отвечают за свои действия перед законом и гражданами только суммами уставного капитала. Тем более, что как то странно выглядит… сбор и обработка частной информации… гражданами и фирмами не несущими ни какой ответственности. Ну а сама система «Шидки Гроши» и им подобные, больше похожи на «спасательный круг для лоха».
+
+15
tarick
tarick
22 січня 2020, 14:59
#
«Кредитная история по-украински» — это когда вы никогда в жизни не просрочили ни одного платежа по кредитам, а в бюро у вас один договор указан дважды и один из экземпляров не обслуживается уже N лет.
+
0
112011sofija
112011sofija
23 січня 2020, 10:04
#
Как узнать суму долг онлайн кредита
+
0
KateS62442
KateS62442
23 січня 2020, 21:41
#
Эксперты? Ну да, конечно.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися