Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 січня 2020, 12:00

«Київпастранс» запустив онлайн-карту руху транспорту (інструкція)

На сайті «Київпастрансу» заробили інтерактивну мапа, на якій можна побачити рух муніципального транспорту в столиці в режимі реального часу. Раніше такий сервіс надавали тільки сайт і додаток EasyWay (Eway). Про це пише ain.ua.

Як користуватися

Щоб скористатися сервісом, потрібно спершу розкрити панель інструментів на карті (на головній вона прихована, що робить використання сервісу не дуже інтуїтивним). Для цього потрібно клікнути по стрілочці зліва.

На панелі інструментів можна задати дані для пошуку: номер маршруту, назва зупинки, напрямок руху.

Для пошуку і відстеження доступні маршрути трамваїв, тролейбусів, автобусів, метро, міської електрички, а також маршрутів, які обслуговує «Київпастранс».

Чим корисно

Можна вибрати маршрут — наприклад, 115 автобус, і подивитися, скільки одиниць транспорту на маршруті і як вони далеко від вас.

Також можна ввести свою зупинку і побачити, як скоро на неї прибуде найближчий автобус, тролейбус або трамвай. А ще — спостерігати за його переміщенням і одержати більш точну інформацію, навівши на нього курсор прямо на карті.

Також можна подивитися, які зупинки доступні на маршруті.

Коментарі - 4

+
+15
bonv
bonv
8 січня 2020, 12:14
#
Потрібний сервіс.
+
0
mamkinanalytic
mamkinanalytic
8 січня 2020, 13:45
#
Eway пользуюсь давно, троллейбусы показывает через раз.
+
0
locustsucol
locustsucol
8 січня 2020, 15:06
#
Очередная какая-то яндекс карта с отмеченніми адресами и магазинами на момент 2х летней давности, загружающаяся с дикими лагами, транcпорт статичен - стоит на месте в местах за непонятно какой момент времени. Мертворожденный никому не нужный сервис, распил бабла.
+
0
Wirtschaftler
Wirtschaftler
8 січня 2020, 15:47
#
Eway лучше: там транспорт движется. Иногда ради интереса проверяют из окна дома, когда должен проехать автобус или тролейбус. Разница всего секунд 10-15.
А тут статика. Показывает, что в такой-то точке был автобус № Х. Уже прошло 2-3 минуты, а он еще в той же точке. Кому такое надо? Имитация бурной деятельности...
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися