Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 грудня 2019, 17:50

PSM Awards 2019: Moneyveo — кращий сервіс онлайн-кредитування

Сервіс Moneyveo 3-й рік поспіль підтверджує звання «Кращий сервіс онлайн-кредитування» у всеукраїнському конкурсі PaySpace Magazine Awards 2019.

В онлайн-голосуванні брали участь споживачі фінансових послуг, експертне журі та організатор конкурсу – редакція електронного видання PaySpace Magazine. У щорічній премії PSM Awards 2019 узяли участь 256 компаній та експертів у 21-й номінації. Серед них – monobank, Portmone, Visa Cashless Forum, OLX, «Цитрус», Apple Pay та інші.

«Не зупинятися на досягнутому і розробляти найкращу альтернативу в бізнесі – такий підхід у менеджменті змін допомагає нам рухатися вперед і завойовувати лояльність нових клієнтів. Ми динамічні та за запитом бізнесу впроваджуємо інноваційні рішення. У 2019-му, наприклад, ввели в компанії політику зближення з GDPR і запустили сервіс «Поскаржитися на оператора». На найближчий рік запланований реліз 5 нових продуктів. Ми впевнено йдемо до нашої мети – стати номером один у сегменті fintech», – коментує CEO Moneyveo Альона Андронікова.

Для Moneyveo бути кращим сервісом – означає виправдовувати і випереджати очікування користувачів. Компанія допомагає людям долати тимчасові фінансові труднощі, дає можливість кожному досягти мети, втілити мрію, не зупиняючись на півдорозі через брак коштів.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися