Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 грудня 2019, 14:13

У Податковій проводять слідство. Е-сервіси частково не працюють

У Податковій та Фіскальній службах проводять слідчі дії, тому з 19 грудня електронні сервіси тимчасово функціонують не в повному обсязі. Про це повідомляє прес-служба ДПС.

У Податковій та Фіскальній службах проводять слідчі дії, тому з 19 грудня електронні сервіси тимчасово функціонують не в повному обсязі.
Фото: delo.ua

Що відомо

«Обіцяємо, що сервіси почнуть працювати в штатному режимі вже дуже скоро, і всі зможуть своєчасно подати всі податкові накладні. Ми щиро просимо вибачення за незручності і незабаром повідомимо про відновлення роботи сервісу», — йдеться в повідомленні.

Який саме правоохоронний орган проводить слідчі дії і в межах якої справи, не повідомляється.

Раніше повідомлялося

  • Державна податкова служба запровадила електронний сервіс, який дозволить повернути зайво або помилково сплачені податки в режимі онлайн.
  • За 11 місяців Державна податкова служба забезпечила до бюджету надходжень на 662 млрд грн. Голова ДПС Сергій Верланов запевнив, що всі завдання з надходження платежів до бюджетів у 2019 році ДПС, безумовно, виконає.

Коментарі - 3

+
0
fictiont
fictiont
25 грудня 2019, 15:00
#
ДБР, який ще.
+
0
Григорий П
Григорий П
26 грудня 2019, 2:49
#
Развелось деятелей на казеном харче - создают иммитацию бурной деятельности
+
0
pov78
pov78
26 грудня 2019, 9:24
#
Больше удивляет когда они безупречно работают :-) (Элементарное не делается, например, в  НКУ предусмотрена возможность получать из кабинета плательщика налогов документы с наложенными на них ЭЦП, более того хранение таких документов возлагается на плательщиков налогов, но наши деятели не реализовали эту функцию в кабинете и выполнять свои обязанности по хранению э-документов не представляется возможным). Короче двоешники они, делать ничего не умеют!!!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися