Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 грудня 2019, 16:24

Правекс Банк отримав нового керівника

Нацбанк погодив кандидатуру Джанлуку Корріаса на посаду голови правління АТ «Правекс Банк». Про це йдеться в повідомленні банку в системі розкриття інформації НКЦПФР, пише finclub.

Нацбанк погодив кандидатуру Джанлуку Корріаса на посаду голови правління АТ «Правекс Банк».
Фото: rbc.ua

Повідомлення банку

  • З 13 грудня 2019 року Джанлука Корріас офіційно заступив на посаду голови правління АТ «Правекс Банк» з наступним одночасним звільненням посади першого заступника голови правління Правекс Банк та складанням повноважень виконуючого обов'язки голови правління Правекс Банк.

  • Джанлука Корріас вступає на посаду голови правління банку після погодження Національним банком.

Перед тим Правекс Банк подав до НБУ пакет документів, серед яких було рішення наглядової ради банку від 12 вересня 2019 року, яким було призначено Джанлуку Корріаса головою правління, починаючи з дати отримання відповідного погодження Нацбанком.

Читайте также: Екс-голова правління Правекс Банку увійшов до наглядової ради Ощаду

Національний банк розглянув пакет документів, поданий для погодження Джанлуки Корріаса на посаду голови правління Правекс Банку, а також за результатами співбесіди з кандидатом, 12 грудня 2019 року погодив його на цю посаду.

Раніше повідомлялося

  • 4 грудня Кабінет міністрів затвердив кандидатуру ексголови правління Правекс Банку Тараса Кириченка членом наглядової ради державного Ощадбанку за квотою уряду.

  • Кириченко очолював Правекс-Банк із травня 2013 року до 30 вересня 2019 року.

  • Правекс Банк є частиною групи Інтеза Санпаоло (Intesa Sanpaolo) — провідної банківської групи в Єврозоні, є лідером в Італії в усіх сферах бізнесу та присутня у всьому світі.

  • Банк працює на ринку з 1992 року і обслуговує українських клієнтів протягом 25 років. Банк надає весь спектр банківських послуг роздрібним, корпоративним та інституційним клієнтам. Правекс Банк увійшов до складу Інтези Санпаоло у 2008 році.

 Обирайте депозит легко

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися