Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 грудня 2019, 12:12

Банк Український капітал змінив структуру власності

У складі акціонерів ПАТ «Банк «Український капітал» відбулися зміни. Про це йдеться в повідомленні в системі розкриття інформації НКЦПФР.

У складі акціонерів ПАТ «Банк «Український капітал» відбулися зміни.
Фото: finclub.net

Що відомо про зміни в банку

  • 11 грудня 2019 року ПАТ «Банк «Український капітал» отримав реєстр акціонерів складений ПАТ «Національний депозитарій України», на підставі якого стало відомо про зміни, що відбулися у складі акціонерів банку.

  • Згідно інформації, ТОВ «Фінансова компанія «Фінцентр» (Київ) вийшла зі статутного капіталу банку. На момент виходу пакет акцій ФК становив 9,99% статутного капіталу або 18,5 млн простих іменних акцій.

Читайте також: НБУ посилив вимоги до власників банків

  • При цьому ТОВ «Фінансова компанія «Фінгруп Фактор» (Дніпро) зайшла до статутного капіталу банку з часткою 9,99% шляхом набуття у власність 18,5 млн простих іменних акцій.

Раніше повідомлялося

  • Банк «Український капітал» відмовився від збільшення капіталу на 12 млн грн, або на 6%, — до 212,002 млн грн, яке було схвалено позачерговими зборами акціонерів ще 25 жовтня 2018 року.

Читайте також: Нацбанк змінив порядок реорганізації банків

  • У зв'язку з відмовою від докапіталізації було вирішено повернути грошові внески акціонерам, які брали участь в приватному розміщенні акцій. Причину такого рішення в банку не вказують.

 Порівняти ставки по депозитах в гривні, доларі та євро

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися