Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 грудня 2019, 9:34

Приватбанк і Western Union запускають сервіс «Готівка на рахунок». Що це значить

Приватбанк в партнерстві c Western Union запускає новий сервіс «Готівка на рахунок» — перекази грошових коштів на банківські рахунки в Україні. Про це «Мінфіну» повідомили у прес-службі банку.

Переваги нового сервісу

  • Він дозволить отримувати міжнародні грошові перекази без візиту в банк або використання дистанційних каналів самообслуговування — безпосередньо на банківську картку, випущену будь-яким українським банком або банківський рахунок, відкритий в Україні.

Читайте також: Приватбанк запустив новий сервіс з переказу коштів

  • Тепер відправники переказів з будь-якої точки світу можуть відправляти грошові перекази Western Union безпосередньо на поточний рахунок одержувача в українському банку в форматі IBAN або на його картку, випущену будь-яким банком-партнером Western Union на території України.

Коли запрацює

Сьогодні сервіс грошових переказів «Готівка на рахунок» працює в Україні в тестовому режимі, а з початку січня 2020 можливість отримати гроші з-за кордону через Western Union безпосередньо на карту або рахунок буде доступна всім українцям.

 Оформити депозит в Приватбанку

Раніше повідомлялося

На початку 2016 року Приватбанк і Western Union запустили перший в Україні онлайн сервіс грошових переказів, завдяки якому українці змогли відправляти перекази Western Union за допомогою кредитної або дебетової картки прямо на сайті.

Коментарі - 8

+
0
Sozdatel
Sozdatel
13 грудня 2019, 11:01
#
«Приватбанк и Western Union запускают сервис «Наличные на счет». Что это значит» - это значит что в «семью» заходит новый игрок.. Ну или доцю успешно выдали замуж и нужно «позаботиться» о зяте..
+
+29
PrivatBankQM
PrivatBankQM
14 грудня 2019, 8:58
#
Це означає, що для одержувача тепер не потрібно ніяких додаткових дій. Не потрібно ходити до відділення. Достатньо надати відправнику номер рахунку. Це зручно, швидко та безпечно.
+
0
Dobrofey
Dobrofey
13 грудня 2019, 12:24
#
Вопрос в комиссиях - если будут дешевле чем перевод наличкой, то это плюс.
+
0
zzzachary
zzzachary
13 грудня 2019, 13:02
#
Наличкой вы процент вообще не платите, а за снятие с карты вы по-любому заплатите! Просто банки все пытаются выжить в цифровом мире, хотя скоро в них нужды вообще не будет!
+
0
PrivatBankQM
PrivatBankQM
14 грудня 2019, 9:02
#
При розрахунку карткою в інтернеті та в магазинах комісія відсутня. Також можна отримати переказ на картку для виплат та зняти з неї готівку без комісії.
+
0
goose455
goose455
15 грудня 2019, 17:57
#
Получаю и ни копейки не плачу.
+
+15
PrivatBankQM
PrivatBankQM
14 грудня 2019, 9:01
#
Комісія така ж як і при класичній відправці.
Різниця а тому, що одержувачу не потрібно отримувати свій переказ, він автоматично зараховується на рахунок.
+
0
goose455
goose455
15 грудня 2019, 17:56
#
Не понял юмора, что нового? Я постоянно получаю переводы по Вестерну по Приват24 на свои карточки в зависимости от валюты. Никакой комиссии.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися