Мінфін - Курси валют України

Встановити
10 грудня 2019, 11:53

Мінцифри відправить 15 найкращих стартапів у Кремнієву долину

Мінцифри оголосило конкурс для українських стартапів. Відібрані 15 технологічних стартапів поїдуть представляти Україну на 10-й глобальній конференції підприємців та інвесторів Startup Grind Global 2020 в Кремнієвій долині. Про це повідомляє прес-служба міністерства.

Мінцифри оголосило конкурс для українських стартапів.
Фото: stockworld.com.ua

Хто може стати учасником

«Стати учасниками програми можуть зрілі стартапи, які побудували продукт, знають, що таке прибуток не з чуток і готові до масштабування», — йдеться в повідомленні.

Для участі в конкурсі стартапів потрібно заповнити онлайн анкету до 12:00 16 грудня. Всі анкети журі розгляне з 16 по 19 грудня 2019 року і відбере 25 кращих з усієї України для подальшого пітчингу наживо і остаточного відбору 15 переможців.

Читайте також: Київ увійшов до топ-35 найбільших стартап-міст світу

Що це дасть стартапам

Переможці конкурсу отримають: квиток на участь в конференції, виставковий стенд, pr-підтримку організаторів, а також покриття фінансових витрат на логістику.

Учасники української делегації отримають доступ до найпотужніших ділових кіл - венчурних інвесторів, уряду і бізнесу. Можливість познайомитися особисто з редакторами та засновниками провідних технологічних світових медіа, сформувати мережу менторів, знайти партнерів та співробітників і представити свій продукт двохмільйонній світовій спільноті Startup Grind.

Читайте також: ICU допомагає українським стартапам привернути увагу міжнародних інвесторів

Що таке Startup Grind Global

Startup Grind Global 2020 буде проходити з 9 по 12 лютого 2020 року в Кремнієвій долині у США. У заході беруть участь 300 команд з понад 125 країн світу, які презентують свій продукт перед 10 тис. учасників події.

Startup Grind Kyiv є офіційним представником Startup Grind (спільнота налічує близько 2 млн кращих підприємців світу), проводить регулярні події в Києві з 2014 року.

Раніше повідомлялося

  • Кабмін оголосив старт прийому заявок від підприємців на фінансування Українським фондом стартапів. За словами прем'єра, Фонд стартапів становитиме 440 мільйонів гривень. Ця сума дозволяє стартапам отримати $75 тисяч на розвиток.

Коментарі - 1

+
0
conturov
conturov
10 грудня 2019, 12:50
#
Вот только нужно заключать договор что компания регистрируется в Украине что-бы платили налоги тут.
А то получится обратный эффект, продвинули стартап и он свалил из страны.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися