Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 грудня 2019, 19:37

Головне за четвер: хто добудує квартири Укрбуду й коли подешевшають кредити для бізнесу

Програма з підтримки малого та середнього підприємництва, що передбачає доступне кредитування під 5-9% річних, запрацює з 1 лютого 2020 року.

Українські ОВДП вперше включили в глобальний індекс

П'ятирічні ОВДП України UA4000204150, стали першими гривневими інструментами, включеними в глобальні індекси боргових цінних паперів MVIS.

Що буде з економікою України та чи очікувати обвал долара найближчим часом (відео)

Фінансовий портал «Мінфін» продовжує розповідати про найбільш важливих питання на фінринку на своєму youtube-каналі.

Топ-5 відео про інвестиції від «Мінфіну»

Наші постійні читачі знають, що у «Мінфіну» є свій канал на youtube, де ми регулярно говоримо про події на валютному ринку, вигідні інвестиції і найгарячіші теми в економіці і фінансах. У цій публікації ми зібрали 5 відео, які можуть бути корисними і для початківців, і для досвідчених інвесторів.

Запуск РРО затримується: коли запрацює тестовий режим

Дата запуску програмних РРО в тестовому режимі дотепер залишається дискусійним питанням. Голова ДПС Сергій Верланов змістив ці терміни на місяць. З його слів, податкова представить прототип безкоштовної програми РРО в смартфоні до лютого 2020 року.

Офіційно: Інтергал-Буд завершить об'єкти Укрбуд, але держава має сприяти

Компанія Інтергал-Буд розглядає можливість завершити будівництво проблемних об'єктів Укрбуд. Однак будь-які зафіксовані домовленості поки відсутні. Про це йдеться в офіційному повідомленні Інтергал-Буд на запит «Мінфіну».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися