Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 грудня 2019, 16:43

Уряд призначив аудитора для Нафтогазу

Уряд призначив аудитора, який перевірить фінансову звітність НАК «Нафтогаз України» за 2019-2020 роки. Це компанія «Делойт енд Туш ЮСК», повідомляє прес-служба Кабміну.

Уряд призначив аудитора, який перевірить фінансову звітність НАК «Нафтогаз України» за 2019-2020 роки.
Фото: kmu.gov.ua

Що відомо

Відповідне рішення міністри ухвалили на засіданні уряду на підставі подання Наглядової ради компанії. Зазначається, що рішення про затвердження Порядку відбору аудитора наглядова рада НАК «Нафтогаз України» прийняла ще 25-26 березня.

Аудит звітності Нафтогазу передбачений законодавством. Такі перевірки регулярно має проводити авторитетна аудиторська компанія.

Читайте також: Нафтогаз не дозволив Рахунковій палаті провести аудит

Відомо, що Deloitte проводив аудит консолідованої звітності Нафтогазу з 2012 по 2018 роки.

Раніше повідомлялося

  • Послуги аудитора в особі Deloitte Нафтогаз придбав за результатами переговорної процедури в системі ProZorro. Їх очікувана вартість становила 6,2 млн грн.
  • 2 грудня міністр енергетики та захисту довкілля України Олексій Оржель повідомив про те, що уряд ухвалив політичне рішення оновити керівництво Нафтогазу, Укренерго та інших стратегічно важливих енергетичних компаній.
  • Потім у Міненерго повідомили, що кадрові рішення щодо Нафтогазу будуть ухвалювати на підставі аудиту. Згодом інформацію про зміну керівництва Нафтогазу спростував міністр економічного розвитку.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися