Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 грудня 2019, 17:04

Forward Bank підключив безконтактні платежі Apple Pay своїм клієнтам

Як повідомляється в офіційному релізі банку, з сьогоднішнього дня власники карток MasterСard, випущених Forward Bank, отримали можливість користуватися Apple Pay – легким, безпечним та індивідуальним платіжним інструментом, який повністю змінює сферу мобільних платежів, пропонуючи швидкість і зручність. Користувачі iPhone, Apple Watch, iPad і Mac тепер легко можуть робити покупки як у магазинах, так і в додатках і на вебсайтах завдяки Apple Pay.

«Для оплат з Apple Pay можна використовувати смартфон, починаючи з iPhone 6 (включаючи iPhone SE). Клієнти Forward Bank можуть токенізувати свою картку для оплат з Apple Pay через додаток Wallet, а також безпосередньо в мобільному додатку Forward Оnline. Для цього треба встановити додаток Forward Online, авторизуватися в ньому, вибрати картку та вибрати опцію «Додати в Apple Wallet», — сказано в повідомленні банку.

Безпека та конфіденційність лежать в основі Apple Pay. Коли ви додаєте кредитну або дебетову картку в Apple Pay, сам номер картки не зберігається ні в пристрої, ні на серверах Apple. Замість цього надається унікальний номер облікового запису пристрою, який шифрується та безпечно зберігається в чипі «Безпечний елемент» вашого пристрою. Кожна транзакція авторизується завдяки унікальному одноразовому секретному коду, що генерується динамічно.

Apple Pay дуже просто налаштувати, при цьому клієнти продовжуватимуть одержувати бонуси від Forward Bank за своїми кредитними або дебетовими картками.

Apple Pay дозволяє дуже просто робити покупки на касах магазинів, а також у додатках і на вебсайтах із використанням iPhone і Apple Watch. При оплаті покупок у додатках або в Safari через Apple Pay тепер не треба вручну заповнювати довгі документи з контактною інформацією або повторно вводити дані про доставку та виставлення рахунку. Кожна покупка через Apple Pay підтверджується буквально одним дотиком пальця до Touch ID або введенням код-пароля на пристрої.

Як уточнила пресслужба за запитом «Мінфіну», клієнти банку – власники карток VISA отримають можливість користуватися сервісом на початку прийдешнього року.

АТ «Банк Форвард» (Forward Bank) — комерційний банк, основний фокус діяльності якого спрямований на обслуговування приватних клієнтів в Україні. Станом на 01.11.2019 р. регулятивний капітал банку становить 343,3 млн грн, статутний капітал — 1 152,9 млн грн, кошти фізичних осіб — 1 561,4 млн грн, кредитний портфель — 1 910,6 млн грн. Згідно із класифікацією Національного банку України Forward Bank входить до групи банків з іноземним капіталом і є членом Фонду гарантування вкладів фізичних осіб України.

Джерело: Мінфін