Мінфін - Курси валют України

Встановити
1 грудня 2019, 14:16

Пишний назвав розмір збитків від вибуху у відділенні Ощадбанку (фото)

Голова правління Ощадбанку Андрій Пишний прокоментував вибух у відділенні банку в Києві, який стався вранці 30 листопада. За його словами, зловмисники вкрали з відділення близько 250 тисяч гривень і завдали шкоди на мільйони.

Голова правління Ощадбанку Андрій Пишний прокоментував вибух у відділенні банку в Києві, який стався вранці 30 листопада.
Фото: facebook

Розмір завданої шкоди

«Сила вибуху винесла вікна, двері і зруйнувала приміщення практично повністю: Ціна зруйнованого - мільйони. Ще рахуємо", - написав Пишний.

Пишний розповів, що злочинці закачали в банкомат велику кількість газу і підірвали його, а разом з ним - і відділення: «Їх не зупинило, що це густонаселений спальний район недалеко від центру Києва, і вони заслуговують на максимальне покарання за законом».

Читайте також: На Харківщині підірвали банкомат Приватбанку. Викрадено два мільйони гривень (фото)

Вранці 1 грудня голова правління банку повідомив, що поліція затримала підозрюваних у підриві та пограбуванні.

Раніше повідомлялося

  • Вранці 30 листопада у Дніпровському районі Києва підірвали відділення Ощадбанку. Зловмисники підірвали банкомат за допомогою газово-повітряної суміші, потім забрали звідти касети з грошима, сіли в авто і зникли з місця злочину. Постраждалих немає.

Коментарі - 3

+
+30
Буква Ґ
Буква Ґ
1 грудня 2019, 15:12
#
А от существования Пышного какой ущерб?
+
+60
BexOne
BexOne
1 грудня 2019, 15:37
#
«Еще считаем» (с)
+
+30
corsww
corsww
1 грудня 2019, 18:42
#
Цена разрушенного им на миллиарды. А если учесть что банк находится в густонаселенной части Европы и от его так называемых услуг много пострадавших то Пышный заслуживает самого сурового наказания.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися