Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 листопада 2019, 19:06

Головне за тиждень: новий власник Привату, дохід з ОВДП та як отримати кешбек за невидачу чека

Правління Нацбанку повідомило про тиск, який на установу здійснює колишній власник Приватбанку Ігор Коломойський.

Приватбанк VS Коломойський: Мінфін передав банк Кабміну

Зміна відбулася 25 вересня 2019 року. Раніше 100% акцій банку належало державі у особі Міністерства фінансів. Зараз — державі у особі Кабінету Міністрів.

Кабмін затвердив страхову ціну на газ. Що це значить

Кабмін ухвалив рішення про введення страхової ціни на газ, яка буде діяти навіть у разі, якщо ціни на газ зростуть через відсутність транзиту російського газу.

Міністерство фінансів України погасило державний борг на суму 417 млн євро за валютним облігаціями.

До кінця року долар може подорожчати до 25,5 грн — Райффайзен Банк Аваль

Експерти вважають, що баланс фундаментальних і технічних факторів грає на користь зміцнення гривні в листопаді. Тому за відсутності ситуативних потрясінь і за помірної активності НБУ щодо стримування ревальвації, ймовірне зміцнення гривні до курсу 24-24,10 за долар до кінця місяця.

Національний банк готує до введення в обіг оновлені банкноти номіналом 50 та 200 гривень з удосконаленою системою захисту.

Місія МВФ розкритикувала ідею податку на виведений капітал

За підсумками роботи в Україні місія МВФ розкритикувала ідею введення податку на виведений капітал замість податку на прибуток підприємств.

У цьому відео наш експерт Олексій Козирєв надасть покрокову інструкцію купівлі ОВДП, а також розповість про прибутковість і ризики.

Як отримати «кешбек» за чек: роз’яснення ДПС

За невидачу магазином фіскального чеку, покупець зможе поскаржитися в податкові органи та отримати компенсацію за придбаний товар. Такий механізм «кешбеку» запроваджено в Україні законом. Про особливості його застосування розповіли в Офісі великих платників податків.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися