Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 листопада 2019, 19:16

Головне за понеділок: Долар по 25,5, YouTube-канали банків та прогрес у переговорах з МВФ

Близько третини українських банків мають власні YouTube-канали. Але лише кілька з них дійсно «живі». Більшість банків рідко публікує відео на YouTube. Полтава-Банк і Банк Січ взагалі кілька років не активні. Є й такі, хто жваво веде канал, але переглядів все одно мало.

Оренда парковки перед Приватом: Результати тендеру скасували

Аукціонна комісія КП «Міськавтопарк» скасувала результати тендеру по оренді паркування перед головним офісом Приватбанку в Дніпрі через порушення в документах.

Нацбанк скоротив купівлю валюти на міжбанку

З 18 по 22 листопада інтервенції Національного банку з купівлі валюти на міжбанківському валютному ринку склали $120 млн, що на $71,8 млн менше ніж тижнем раніше ($192 млн).

Переговори з Україною: Місія МВФ заявила про прогрес

Місія Міжнародного валютного фонду під час візиту в Київ з 14 по 22 листопада 2019 року домоглася значного прогресу в обговоренні нової програми з Україною.

До кінця року долар може подорожчати до 25,5 грн — Райффайзен Банк Аваль

Експерти вважають, що баланс фундаментальних і технічних факторів грає на користь зміцнення гривні в листопаді. Тому за відсутності ситуативних потрясінь і за помірної активності НБУ щодо стримування ревальвації, ймовірне зміцнення гривні до курсу 24-24,10 за долар до кінця місяця.

Коментарі - 1

+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
25 листопада 2019, 19:52
#
.


25 ноября - Международный день борьбы за ликвидацию насилия в отношении женщин


.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися