Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 листопада 2019, 11:18

Тріолан з нового року істотно підвищить тариф на ТБ

З нового року абоненти одного з найбільших провайдерів України «Тріолан» будуть платити за телебачення більше. Про це йдеться в повідомленні на офіційному сайті.

З нового року абоненти одного з найбільших провайдерів України «Тріолан» будуть платити за телебачення більше.
Фото: 0512.com.ua

Як зміняться тарифи

З 1 січня 2020 року пакет «Кабельне Телебачення» буде коштувати 96 грн./міс. До цієї дати ціна послуги становить 70 грн./міс.

Ціна не залежатиме від технології приймання – вартість однакова як для аналогового ТВ (75 телеканалів), так і для цифрового (DVB-C) або інтернет-телебачення (IPTV). У двох останніх випадках Тріолан надає більше 100 телеканалів.

Причини подорожчання

У Тріолані пояснили перегляд тарифів тим, що чотири вітчизняні медіагрупи («1+1», ICTV, «Інтер» і «Україна») порушили ліцензійні збори за трансляцію своїх телеканалів удвічі.

Читайте також: Як дивитися телебачення після кодування супутникового ТБ

Водночас ряд інших телеканалів на 10-20% підвищили авторські відрахування.

Одним з нововведень з нового року стане вилучення із загальнодоступних пакетів популярних телеканалів «Футбол 1» і «Футбол 2». «Медіа Група Україна», якій належать ці два телеканалу вирішила надалі надавати їх тільки на своїй OTT-платформі OLL.tv. Однак на зміну їм з'явиться телеканал «Футбол 3».

Коментарі - 2

+
+27
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
24 листопада 2019, 12:06
#
Очень я сомневаюсь что бы каналы подняли сборы, тем более «живут» эти каналы за счет рекламы и должны быть заинтересованны в увеличении и рекламных блоков и количества просмотров. Посмотрим, что будет с нового года с вещанием. Ну и отзывы об этой конторе говорят за себя.
+
+57
tvgx
tvgx
24 листопада 2019, 12:41
#
Давно отказались от телевидения, но правда в том, что смотреть видео информации меньше не стали… :) Сейчас очень важно чтобы был интернет…
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися