Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 листопада 2019, 19:20

Головне за четвер. Ринок землі і газовий контракт: що буде з курсом валют

Станом на 1 листопада, норматив максимального розміру кредитного ризику за операціями з пов'язаними з банком особами (Н9; не більше 25%) порушили сім українських фінустанов.

Гончарук: Україну влаштує довгостроковий контракт з Газпромом

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що Україні потрібен довгостроковий контракт з Росією про продовження транзиту газу. Про це він сказав, коментуючи пропозицію Газпрому продовжити на рік чинний транзитний контракт.

Ринок землі і газу: що буде з курсом валют (відео)

У цьому відео фінансовий експерт «Мінфіну» Олексій Козирєв розповідає, якими будуть наслідки від відкриття ринку землі, як позначиться на економіці відсутність транзиту газу і, звичайно ж, про те, яким будем курс долара і євро.

7 000 гривень: Кабмін хоче «застрахувати» ціну на газ для населення

Кабмін планує затвердити страхову ціну на газ для населення в розмірі близько 7000 гривень за тисячу кубометрів з 1 січня 2020 року. Про це повідомив міністр енергетики та захисту навколишнього середовища Олексій Оржель.

Кабмін зобов'язали переглянути прожитковий мінімум. Суд вимагає змінити відповідно до закону

Окружний адмінсуд Києва визнав протиправним те, що Кабмін встановив прожитковий мінімум на 2019 рік, не провівши науково-громадську експертизу споживчого кошика. 

У програмі «Бонус від Мінфіну» новий учасник — ЖК «Метрополіс»

У програмі «Бонус від Мінфіну» з'явився новий учасник — ЖК «Метрополіс» від компанії DIM Group.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися