Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 листопада 2019, 19:23

Головне за середу: прогрес в переговорах з МВФ та амбітні плани уряду

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук повідомив, що в переговорах з МВФ вдалося досягти величезного прогресу. Про це він заявив на брифінгу за підсумками засідання Кабміну.

Амбітний план: Маркарова хоче завершити співпрацю з МВФ у 2023 році

Україна в 2023 році планує завершити співпрацю з Міжнародним валютним фондом. Про це в інтерв'ю Hromadske заявила міністр фінансів України Оксана Маркарова.

Ощадбанк та Укрексімбанк отримали нових членів наглядової ради

Кабінет міністрів призначив незалежних членів наглядової ради АТ «Ощадбанк», а також незалежного члена наглядової ради АТ «Укрексімбанк». Про це йдеться у повідомленні міністерства фінансів.

Кожна третя гривня в бюджеті позичена — Держказначейство

Кожна третя гривня в доходах державного бюджету взята в борг за підсумками січня-жовтня поточного року. Про це свідчать дані Держказначейства та Мінфіну.

Скільки готівки будуть видавати в касах ресторанів і супермаркетів — банкір

Національний банк України хоче розширити доступ до готівки для власників платіжних карт. Згідно плану регулятора, клієнти банків зможуть знімати готівку не тільки в банкоматах, але і в касах магазинів, ресторанів, заправок та кафе.

Відповіді на «болючі» питання. Як діє нова система виплати пільг на житлово-комунальні послуги

Виплата пільг на комунальні послуги з 1 жовтня запрацювала по-новому. Мінсоцполітики відповіло на головні питання, що турбують українців.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися