Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 листопада 2019, 9:04

Бєлавіа збільшила норми провезення ручної поклажі і ввела безбагажні тарифи

«Бєлавіа» з 18 листопада ввела безбагажні тарифи на своїх рейсах, включаючи українські напрямки, і збільшила норми провезення ручної поклажі для пасажирів. Про це пише avianews.com.

Якщо умови перевезення багажу торкнуться тільки пасажирів, які купили квитки за новими тарифами, то зміна правил провезення ручної поклажі торкнеться всіх клієнтів авіакомпанії.

Ручна поклажа

Раніше діючі правила дозволяли перевозити один основний предмет з габаритами до 55х40х20 см і вагою до 8 кг пасажирам економ-класу і вагою до 12 кг пасажирам бізнес-класу.

Додатково з собою на борт літака можна було взяти дамську сумочку, портфель, сумку з ноутбуком або фотоапаратом з вагою до 5 кг та габаритами до 40х30х10 см, пакет з товарами в Duty Free, друковані видання для читання в польоті, папку для паперів, верхній одяг, костюм, букет квітів.

Читайте також:Куди літають українці: названі найпопулярніші маршрути з Києва

Нові правила дозволяють пасажирам економ-класу брати на борт один предмет з габаритами до 55х40х25 см і вагою до 10 кг. В бізнес-класі можна провозити два місця ручної поклажі вагою до 10 кг кожне.

Правила провезення додаткових речей залишаються колишніми.

Нові тарифи

З 18 листопада на рейсах «Бєлавіа» діє чотири тарифи економ-класу, включаючи два безбагажних, і один тариф бізнес-класу.

  • За найдешевшим тарифами економ-класу «Промо» і «Лайт» пасажир зможе перевозити тільки ручну поклажу. Здати такі квитки навіть зі штрафом не можна. Додати багаж буде коштувати 25 євро за валізу в одну сторону, а не 50 євро, як раніше.

Читайте також: МАУ змінює норми провезення ручної поклажі

  • Тарифи економ-класу «Смарт» і «Флекс» дозволяють перевозити одне місце багажу вагою до 23 кг і 32 кг відповідно і мають більш лояльні умови обміну і повернення. Пасажири з квитками за цими тарифами зможуть заздалегідь вибрати місця в літаку без додаткової плати.

  • Тариф «Бізнес» дозволить брати в салон два предмети ручної поклажі по 10 кг, здавати в багаж дві валізи по 32 кг кожна, вибирати безкоштовно місце, змінювати дату вильоту або здавати квиток без штрафу.

В «Бєлавіа» відзначають, що різниця між вартістю безбагажного перельоту і мінімальною вартістю квитка з багажем за маршрутом туди-назад буде складати до 65 євро в залежності від напрямку.

Картки для тих, хто часто буває за кордоном

Коментарі - 1

+
0
QGS
QGS
19 листопада 2019, 11:50
#
По факту поигрались с цифрами всего лишь;
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися