Мінфін - Курси валют України

Встановити
14 листопада 2019, 19:04

Головне за четвер: бюджет ухвалено, економіка знову зросла, а МВФ уже в Києві

Рада ухвалила в другому читанні та в цілому законопроект № 2000 про державний бюджет на 2020 рік. Рішення підтримали 280 народних депутатів.

Який курс долара закладено в бюджет-2020

Сьогодні Рада ухвалила в цілому проект закону про держбюджет на 2020 рік. Основні цифри бюджету тут. У Міністерстві фінансів назвали курс долара, за яким розрахований бюджет.

Держстат: Економіка України зросла на 4,2%

У 3 кварталі 2019 року реальний ВВП збільшився на 4,2% порівняно з аналогічним періодом минулого року. Про це повідомляється на сайті Держстату.

Скільки Україна планує запозичити на зовнішніх ринках. Основні цифри

План фінансування держбюджету 2020 року передбачає зовнішні запозичення в обсязі $4,9 млрд і внутрішні в обсязі 231,1 млрд грн, або $8,4 млрд. Про це повідомив урядовий уповноважений з питань держборгу Юрій Буца.

Місія МВФ розпочала роботу в Україні

До Києва прибула місія Міжнародного валютного фонду (МВФ) і вже приступила до роботи. Про це повідомили в постійному представництві Фонду в Україні.

У Слуги народу відповіли на ідею Коломойського взяти $100 млрд у Росії

У «Слуги народу» негативно сприйняли ідею олігарха Ігоря Коломойського перестати співпрацювати з МВФ і просити $100 млрд у Росії. Про це голова фракції Давид Арахамія повідомив журналістам.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися