Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 листопада 2019, 18:28

Коломойський виплатив Привату 10 млн фунтів судових витрат

Коломойський і Боголюбов виплатили Приватбанку більше 10 млн фунтів стерлінгів судових витрат. Про це повідомляє прес-служба Приватбанку.

Коломойський і Боголюбов виплатили Приватбанку більше 10 млн фунтів стерлінгів судових витрат.
Фото: today.ua

Про які витрати йдеться

Нагадаємо, рішення покрити судові витрати Приватбанку у розмірі 10,9 млн фунтів стерлінгів ухвалив Апеляційний суд Лондона 15 жовтня 2019 року. Ідеться про витрати Приватбанку на слухання у Високому суді Лондона в 2018 році в апеляційному суді в 2019 році.

У Приватбанку підтверджують, що Коломойський і Боголюбов сплатили понад 10 млн фунтів стерлінгів витрат. Проте зазначають, що частина суми ще не виплачена.

Читайте також: Коломойський VS Приват: суд призначив дату розгляду скасування націоналізації

Раніше повідомлялося

  • 15 жовтня Апеляційний суд Лондона і Уельсу задовольнив скаргу Приватбанку на рішення суду першої інстанції, який відмовився від позову держбанку до екс-власників фінустанови.

  • Рішення суду означає, що арешт активів Коломойського продовжиться, а Лондонський суд почне розгляд справи за позовом Привату по суті.

Читайте також: Коломойський виграв у Приватбанку справу на 7,5 мільярда

  • У грудні 2017 року Приватбанк подав позов до високого суду Лондона проти колишніх власників і шести компаній, які ним імовірно належать або перебувають під їх контролем. Також суд заарештував по всьому світу активи екс-власників банку та зазначених компаній на суму понад $2,5 млрд.

  • У листопаді 2018 року Високий суд Лондона вирішив, що йому не підсудна ця справа, але визнав Приватбанк жертвою масштабних шахрайських дій.

Оформити онлайн карту «Універсальна Gold» Приватбанку

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися