Мінфін - Курси валют України

Встановити
10 листопада 2019, 11:08

Apple розмістив «зелені» облігації на два мільярди євро

Компанія Apple розмістила «зелені» облігації в європейській валюті з терміном погашення 6 та 12 років. Про це пише Ліга з посиланням на Financial Times.

Компанія Apple розмістила «зелені» облігації в європейській валюті з терміном погашення 6 та 12 років.
Фото: rbc.ua

На що підуть гроші від продажу

  • Виручені від їх продажу 2 млрд євро компанія витратить на розробку енергоефективних продуктів для подальшої переробки, а також на скорочення вуглецевих викидів своїх постачальників.

  • Компанія пообіцяла щорічно публікувати звіт про те, як вона використовує доходи від зелених облігацій, а також оцінку скорочення викидів.

Що відомо про випуск «зелених» облігацій

  • Видання стверджує, що Apple претендує на звання найбільшої в США корпоративної організації по випуску зелених облігацій.

  • У 2017 році компанія зібрала $1 млрд на випуску таких паперів, у 2016 році – $1,5 млрд.

Читайте також: Apple і порожнеча

  • Вже зараз майже вся енергія, яка використовується на об'єктах, які належать Apple в усьому світі, виробляється з допомогою відновлюваних джерел.

  • Корпорація також закликає своїх постачальників як можна ширше використовувати зелену енергію та мінімізувати вплив на середовище.

Раніше повідомлялося

Нагадаємо, в липні «Українська біржа» включила в біржовий список в категорії позалістингові цінні папери акції Apple з тікером «AAPL».

В кінці жовтня, після анонсу AirPods Pro цінні папери компанії піднялися на 0,9%. Позитивно відреагували на новину інвестори Apple, а також біржові аналітики. Експерти підняли річну мету акцій з $260 до $285.

Інвестування з заставними гарантіями від Cronvest

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися