Мінфін - Курси валют України

Встановити
31 жовтня 2019, 16:30

Тігіпко продовжує скуповувати активи в Києві

Бізнесмен і контролер банківської групи ТАС Сергій Тігіпко має намір придбати 50% у капіталі ТОВ «Арена-Сіті» і ТОВ «КАН». Про це свідчать дані Антимонопольного комітету, передає stockworld.

Бізнесмен і контролер банківської групи ТАС Сергій Тігіпко має намір придбати 50% у капіталі ТОВ «Арена-Сіті» і ТОВ «КАН».
Фото: politeka.net

Що відомо

Тігіпко хоче опосередковано отримати контроль над ТОВ «Арена-Сіті» і ТОВ «КАН». Повідомляється, що АМКУ розгляне питання дозволу T. A. S. Property Limited придбати 50% у капіталі «Арена-Сіті» і «КАН».

Згідно з даними Національного банку, компанія T.A.S. Property Limited значиться серед міноритарних акціонерів страхових компаній «ТАС» і «Індустріальна», які входять в банківську групу ТАС Сергія Тігіпка.

Читайте також: Тігіпко розповів про прибутковість monobank

При цьому «Арена-Сіті» і «КАН» зареєстровані за однією адресою в Києві, а також мають спільного співвласника — ЕЛ АЙ Інвестментс. Кінцевим бенефіціаром «Арени-Сіті» є Микола Ковальчук.

Раніше повідомлялося

  • У липні 2019 року група «ТАС» інвестувала 3 млн доларів в фінтех-компанії MyCredit. В результаті оцінка сервісу онлайн-кредитів перевищила 20 млн.
  • Як пояснював Сергій Тігіпко, його група скуповує активи через їх дешевизну і продовжить це робити, якщо ВВП України буде зростати нинішніми темпами.

 Оформити депозит в Універсал Банку з бонусом від «Мінфіну»

Коментарі - 3

+
+30
yurikiev
yurikiev
1 листопада 2019, 9:17
#
Тот самый Бибибка, благодаря которому на пенсию теперь уходят уже после смерти.
+
0
Andrey M
Andrey M
1 листопада 2019, 12:28
#
Політична повія яка бігала по партіям поки не знайшла себе на звалищі політики в ригів.
+
0
VyacheslavCh
VyacheslavCh
1 листопада 2019, 16:36
#
Та переглядаючи його активи, стає зрозумілим що ми, народ, підтримуємо його бізнес...
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися