Мінфін - Курси валют України

Встановити
31 жовтня 2019, 11:13

Кабмін створив Координаційну раду з питань малого бізнесу

Кабмін створив Координаційну раду з питань розвитку мікропідприємництва та малого підприємництва. Про це повідомляє Урядовий портал.

Кабмін створив Координаційну раду з питань розвитку мікропідприємництва та малого підприємництва.
Фото: 112.ua

Чим займеться Координаційна рада

Координаційна рада має напрацювати пропозиції про те, як лібералізувати критерії внесення ФОП до першої групи спрощеної системи оподаткування, а також пропозиції щодо впровадження дворічного мораторію на перевірки ФОП.

Крім того, рада має знайти способи вирішення проблемних питань щодо відповідальності ФОП за порушення правил застосування РРО.

Читайте також: РРО в смартфоні буде повністю безкоштовним — ДПС

Склад Координаційної ради

Як зазначено в документі, до складу ради увійдуть заступники міністра фінансів, міністра соцполітики, заступник голови Мінцифри, Міністерства у справах ветеранів, а також заступник голови Держподаткової служби, Держмитної служби, представники АМКУ, Держрегуляторної служби та НБУ.

Громадськість у складі Координаційної ради будуть представляти Українська асоціація районних та обласних рад, Асоціація міст України, а також члени громадських організацій, які представляють інтереси мікропідприємців і малого бізнесу.

Раніше повідомлялося

  • Мінфін створив робочу групу, якій доручив удосконалити законодавство про РРО. До неї увійшли представники Нацбанку, податкової, громадських організацій та бізнесу.
  • Депутати фінансового комітету Верховної Ради зареєстрували законопроект, що підвищує ліміти трьох груп ФОПів.

Читайте також: Гончарук заспокоїв «маленьких» ФОПів: Ніхто вас не переслідуватиме

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися