Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 жовтня 2019, 16:30

Електроенергія для непобутових споживачів подешевшає — Герус

Голова комітету ВР з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Андрій Герус заявив, що ціна електроенергії на «ринку на добу вперед» продовжує триматися нижче 1,4 гривні і далі буде знижуватися. Про це він написав в Facebook.

Голова комітету ВР з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Андрій Герус заявив, що ціна електроенергії на «ринку на добу вперед» продовжує триматися нижче 1,4 гривні і далі буде знижуватися.
Фото: biz.censor.net.ua

Для кого знизять ціну

«Вже скоро фінальні рахунки непобутових споживачів будуть нижчими. Особливо важливо це в частині водоканалів», — написав Герус.

Також він зазначив, що знижені рахунки для лікарень, університетів, шкіл, садочків, військових частин означає економію бюджетних коштів. За його словами, така ціна електроенергії дає підстави для стабільності тарифів на воду, цін на метро, тролейбус і всі інші товари. Економіка стає більш конкурентною.

Читайте також: Нафтогаз підвищив на 20% ціну газу для промисловості

Раніше повідомлялося

  • Андрій Герус заявив, що ціна на електроенергію впала на 7% порівняно з першим півріччям. Також він повідомляв, що російської електроенергії в Україні лише 1%.

Коментарі - 5

+
0
Lefert
Lefert
27 жовтня 2019, 17:08
#
«Экономика становится более конкурентной.» в каком месте протекционизм, и срезание доходной части бюджета за электроэнергию является конкурентным преимуществом? Наоборот- бюджетникам нужно поддерживать такой же уровень цен, чтобы они научились рационально распоряжаться бюджетными средствами, и экономить, да и модернизировать то что имеют.
+
+30
cccccccccc1
cccccccccc1
27 жовтня 2019, 20:09
#
Завод феросплавів? відноситься до небитових хто знає?
+
+15
allexpl
allexpl
27 жовтня 2019, 21:43
#
Даже если и не относился, уже относится )))
+
0
Lefert
Lefert
28 жовтня 2019, 1:02
#
Скорее то школа :D
+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
28 жовтня 2019, 9:21
#
Военная часть :)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися