Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 жовтня 2019, 19:03

У Дніпрі затримали банду підривників банкоматів Приватбанку

У ході спецоперації поліції і служби безпеки Приватбанку сьогодні, 25 жовтня, у Дніпрі затримали трьох учасників злочинної банди підривників банкоматів. Про це повідомляє прес-служба Приватбанку.

У ході спецоперації поліції і служби безпеки Приватбанку сьогодні, 25 жовтня, у Дніпрі затримали трьох учасників злочинної банди підривників банкоматів.
Фото: delo.ua

Що відомо

  • Затримана банда причетна до підривів і пограбування декількох банкоматів в місті і області.
  • Як повідомили в службі безпеки Приватбанку, діяльність цієї банди розслідують з грудня 2018 року.

Під час обшуків у квартирах грабіжників оперативники вилучили зброю, боєприпаси, номерні знаки, шоломи, бронежилети, за допомогою яких злочинці скоювали злочини.

Оформити кредитну картку «Універсальна Gold» Приватбанку

Крім того, правоохоронці вилучили автомобілі, скутер, велосипед, на яких пересувалися зловмисники.

Зараз вирішується питання, який запобіжний захід обрати затриманим. За скоєння крадіжок у великих розмірах їм загрожує від п'яти до восьми років позбавлення волі.

Раніше повідомлялося

  • Кіберполіція затримала в Києві іноземця, якого підозрюють у крадіжці $6 млн з рахунків американських фінансових установ.

Коментарі - 1

+
0
Maksym .
Maksym .
29 жовтня 2019, 10:58
#
В Днепре задержали банду подрывников банкоматов Приватбанка....правоохранителями изъяли [] скутер и велосипед, на которых передвигались злоумышленники
---- если подрыватели на скутерах и велосипедах могут так чисто работать, что говорить если им попадется в руки профи транспорт, например, какой-то броневик, так они и НБУ вынесут :D
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися