Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 жовтня 2019, 14:08

Універсал Банк дарує клієнтам «страшні» відсотки до Хелловіну

Ті, хто оформить депозит у відділеннях Універсал Банку з 28 жовтня до 5 листопада, отримають надбавку до депозиту і подарунки.

Універсал Банк підготував для своїх клієнтів приємний осінній сюрприз — акцію «День Заощаджень». З 28 жовтня до 5 листопада у відділеннях банку гостей зустрічатимуть солодощами і радувати особливими пропозиціями. Атмосферу свята доповнять декорації в стилі Хелловін, а сім'ї з дітьми оцінять підсвічування і звуки «співаючого будинку» у відділенні Універсал Банку біля Оперного театру (вул. Богдана Хмельницького 17/52).

Втім, це лише зовнішні атрибути. Головна перевага акції «День Заощаджень» — можливість отримати до + 5% річних до відсоткової ставки при оформленні депозиту.

Як отримати свої «страшні» відсотки:

1. Відвідати одне з 15 відділень Універсал Банку і оформити строковий вклад в період з 28 жовтня до 5 листопада включно.

2. В процесі оформлення депозиту вкладники обирають розмір надбавки до депозиту «наосліп». Надбавка може становити від + 0,25% до + 5% річних.

Крім того, всі вкладники отримають шанс виграти фірмові подарунки від Універсал Банку: термос, Bluetooth-колонки та ін. Розіграш проводиться на наступний після оформлення депозиту день. Переможців визначає система Random.org.

Які депозити беруть участь в акції «День заощаджень»

Щоб взяти участь в акції, потрібно оформити строковий депозит в гривні. Мінімальна сума вкладу — 5 000 грн, термін вкладу — від 3 до 12 місяців. Депозит можна поповнювати, а ось дострокове розірвання в договорі не передбачено. Отримані відсотки виплачуються щомісячно на поточний рахунок або ж додаються до тіла вкладу.

Червоним виділена стандартна надбавка для клієнтів, які відкривають депозит через чат-бот. Також, додаткові 0,5% плюсуються до стандартної відсоткової ставки в разі пролонгації вкладу.

Відкрити депозит за допомогою чат-бота легко. Для цього потрібно:

1. Перейти в розділ «фінансова інформація».

2. Підтвердити фінансовий номер.

3. Обрати пункт «заощадження».

4. Обрати опцію «відкрити депозит».

Знайти більш детальну інформацію про вклад і розрахувати суму відсотків за допомогою онлайн-калькулятора можна тут.

«День Заощаджень» — відмінна можливість відкрити депозит в Універсал Банку на вигідних умовах. А також отримати пам'ятні подарунки, смачне частування та гарний настрій!

Коментарі - 6

+
0
Dmitrik7
Dmitrik7
24 жовтня 2019, 14:30
#
Зачем, ну зачем Универсал пылесосит деньги?

Вот всё по дорожке Финансовой Инициативы… Помню с елочки снимал надбавку к вкладу. А теперь почти забываю, сколько там осталось :)
+
0
Toxa David
Toxa David
24 жовтня 2019, 15:13
#
«Универсал Банк дарит клиентам «страшные» проценты к Хеллоуину» и исчезает - было одно отделение в Житомире и нету ни одного отделения в Житомире.
+
0
Andrey M
Andrey M
24 жовтня 2019, 17:28
#
Точно закрили відділення на прехресті Київської та Східної?
Ще 2 тижні тому наче працювало.
+
0
Toxa David
Toxa David
25 жовтня 2019, 11:26
#
Отделение Универсала было по улице Леха Качинського между площадью и мостом на карбутовку. На прехресті Київської та Східної отделение Таскомбанка. Когда прийду получать депозит в долларах Моно через кассу Таса тогда и посмотрим кто кому партнер (будет это бесплатно как в кассе Универсала или попросят отстегнуть процент, а учитывая что процент по депозиту и так 3,25% потерять еще дополнительно 0,5% будет жалко).
+
0
Andrey M
Andrey M
25 жовтня 2019, 11:36
#
Точно, я переплутав
+
0
UniversalBank
UniversalBank
24 жовтня 2019, 20:37
#
В связи со стремительно меняющимся рынком, Банком принято бизнес решение оптимизировать модель работы и укрепить сети в крупных мегаполисах (Киеве, Львове, Днепре и Харькове). В остальных городах наши клиенты также могут проводить выплаты через банк-партнер ТАСкомбанк. 
И нам очень приятно, что не смотря на закрытие отделений, большое количество клиентов продолжают обслуживание через чат-бот банка.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися