Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 жовтня 2019, 19:20

Головне за четвер: мораторій на перевірки ФОПів і пауза в розгляді справи Привату

На наступний рік бізнес очікує курс на рівні майже 28 грн за долар. А 32% підприємців вважають, що курс не перевищить 27 грн за долар. Про це йдеться в результатах опитування керівників компаній, яке провів Нацбанк.

Експерти назвали основні ризики для виконання держбюджету-2020

Основними ризиками для виконання держбюджету на 2020 рік стануть великі обсяги погашення боргових зобов'язань. Про це йдеться в аналітичній записці Центру економічної стратегії.

Президент ввів дворічний мораторій на перевірки ФОПів

Президент Володимир Зеленський доручив ввести дворічний мораторій на перевірки ФОПів. Відповідний указ забороняє перевіряти, чи дотримуються ФОПи порядку застосування касових апаратів.

Госпсуд Києва призупинив розгляд справи щодо Привату

Суддя Господарського суду Києва Людмила Шкурдова вирішила призупинити розгляд справи про повернення акцій Приватбанку колишнім власникам. Рішенню передувало «мінування» будівлі суду, де сьогодні вранці мали пройти дебати щодо долі Приватбанку. 

Приватбанк, МВФ, курс: чи варто переживати (відео)

У цьому відео наш фінансовий експерт розповість про ситуацію з Приватбанком, траншем МФВ і як це вплине на курс.

Чотири поради тим, хто позичає «до зарплати»

В Україні бум швидкозаймів. Фінансові компанії з легкістю видають кредити онлайн, не вимагаючи документів про фінансовий стан позичальника. Таку щедрість вони компенсують високими ставками за кредитом та жорсткими штрафами за несвоєчасне погашення.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися