Мінфін - Курси валют України

Встановити
10 жовтня 2019, 10:15

Visa випустила новий сервіс для бізнесу

Міжнародна платіжна система Visa спільно з американською компанією Intuit запустили Instant Deposit — послугу для власників малого і середнього бізнесу. Про це пише psm7.com.

Міжнародна платіжна система Visa спільно з американською компанією Intuit запустили Instant Deposit — послугу для власників малого і середнього бізнесу.
Фото: psm7.com

Що відомо

  • Підприємці, які використовують бухгалтерську програму QuickBooks і володіють відповідними дебетовими картами, зможуть миттєво отримати доступ до своїх грошей, зароблених від продажу товарів і послуг.
«Рух готівкових грошових коштів — ключова необхідність для представників малого та середнього бізнесу», — відзначив старший віце-президент і глава Visa Direct Білл Шелі.

Керівник відділу стратегічного розвитку, налагодження партнерства та маркетингу Intuit Ришав Чопра, стверджує, що сьогодні чотири з п'яти нових підприємств зазнають невдачі з-за проблем з рухом готівки.

Читайте також: Приватбанк та Visa запускають FacePay24. Як це працює

Ця проблема може впливати на всі бізнес-операції — від постачань до розрахунку зарплати, найму на роботу та інших процесів, не кажучи вже про емоційний стан підприємців.

Згідно з дослідженням KeyBank, 43% малих і середніх підприємств вважають, що саме рух готівки є їх найбільшою проблемою. 24% вважають проблемними операційні витрати, а 14% — фінансовий контроль.

Як це працює

  • Нове рішення у вигляді сервісу Instant Deposit полягає в інтеграції Visa Direct в систему QuickBooks Payments.

  • Таким чином, користувачі QuickBooks Payments можуть отримати доступ до своїх коштів практично миттєво — ну, не більше ніж через 30 хвилин — шляхом введення номера відповідних дебетових карток у своїх акаунтах QuickBooks.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися