Мінфін - Курси валют України

Встановити
10 жовтня 2019, 9:30

Офіційно: Синергія — один із найбільших та найнадійніших забудовників Києва та області

Ринок нерухомості Україні зростає з року в рік. З появою нових забудовників, зростає конкуренція, а разом з тим і кількість пропозицій на різний смак та гаманець. Однак, звичайному інвестору стає дедалі складніше вибрати надійного забудовника, якому дійсно можна довіряти.

Звісно, інтернет дещо полегшує це завдання. На сьогоднішній день, у кожного є можливість прочитати коментарі чи переглянути відео-огляди у популярних блогерів, стрічку новин про житловий комплекс та забудовника. Тим не менш, практика показує те, що відгуки на форумах, коментарі у соціальних мережах здебільшого мають суб’єктивний характер, а новини у деяких ЗМІ не завжди відповідають дійсності.

У зв’язку з цим, виникає потреба у експертному об’єктивному висновку, який би розклав усе по полицям. Розуміючи це, авторитетні українські видання щороку проводять незалежний аудит ринку нерухомості, формуючи рейтинги забудовників на основі статистичних даних й відгуків споживачів, з метою полегшити завдання вибору для інвестора. У вересні 2019 року, журнал «Новое время» разом з «ЛУН.ua» презентував «Топ-20 найбільших забудовників Києва та області», а журнал «Бізнес» в партнерстві з «URE Club» — «Топ-10 забудовників столичного регіону з високим рівнем надійності».

Лідери ринку нерухомості Києва та області, такі як Інтергал-Буд, Київміськбуд і KAN Development уже традиційно очили рейтинг найбільших забудовників та увійшли до рейтингу девелоперів з високим рівнем довіри. Тим не менш, саме у 2019 році до цього «топ-клубу» долучився забудовник передмістя столиці України м. Ірпінь — Будівельна Группа «Синергія».

За 2018 рік БГ «Синергія» вдалось не лише наздогнати «мастодонтів» ринку, а й значно піднятися у рейтингу «Топ-20 найбільших забудовників Києва та області» аж на 5 пунктів у порівнянні з минулим роком. Відповідно до дослідження «Лун.ua», на замовлення редакції «Новое время», за період з 2018 року по 1 вересня 2019 року, компанія здала в експлуатацію ЖК «Синергія 2+» та ЖК «Green Side» із вражаючим показником — 1247 квартир у 7 будинках.

В той же час, дослідження журналу «Бізнес» спирались не тільки на статистичні, але й на якісні показники діяльності будівельних компаній. Участь БГ «Синергія» у цьому рейтингу була цілком очікувана, оскільки даний забудовник є одним із небагатьох на ринку нерухомості України, який приділяє значну увагу юридичному аспекту, а саме оформленню всіх дозвільних документів перед початком будівництва, задля забезпечення високого рівня надійності й мінімізації ризиків для інвесторів.

Таким чином, потрапляння БГ «Синергія» до авторитетних рейтингів «Топ-20 найбільших забудовників Києва та області» й «Топ-10 забудовників столичного регіону з високим рівнем надійності», ще раз свідчить про те, що БГ «Синергія» є не тільки однією із найбільш прогресивних компаній у Київській області, але і відповідальним, надійним та клієнтоорієнтованим забудовником.

Для довідки

Будівельна група «Синергія» — це українська девелоперська компанія, що здійснює управління підрозділами із проектування об'єктів, їх будівництва, реалізації та обслуговування. За 9 років роботи на ринку нерухомості, забудовник здав в експлуатацію 24 будинки загальною площею понад 150 тис.кв.м.

Джерело: Мінфін