Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 жовтня 2019, 14:12

Ідея Банк до свого 30-річчя вручає подарунки 130 клієнтам у другому етапі акції «Ідеальна 30»

Ідея Банк продовжує святкувати своє 30-річчя та оголошує результати другого етапу розіграшу призів у ювілейній акції «Ідеальна 30».

У вівторок, 1 жовтня, в прямому ефірі на офіційній Facebook-сторінці банк провів розіграш та вдруге визначив 130 переможців-щасливчиків. Повний список переможців – див. нижче.

Таким чином, із завершенням другого етапу акції «Ідеальна 30» загалом вже 260 клієнтів банку отримують подарунки.

Втім, за місяць – ще один етап акції, і кожен діючий клієнт може стати переможцем. Для цього потрібно користуватися діючими пропозиціями банку – мати кредит, депозит чи картки банку — або стати клієнтом банку та оформити їх.

Отже, результати 4 позицій акції «Ідеальна 30»:

· «Мегаприбуток – Ідеальні 30%» 30 клієнтів банку отримали можливість підвищити ставку за депозитом до ювілейних 30%.

· «30% cashback до 30 років IdeaBank» Аж 60 клієнтів банку відтепер можуть витрачати картками більше. 30% відсотків кешбеку додають задоволення від витрат.

· «Щодня ідеальний кредит під 0%» 30 щасливчиків будуть користуватися кредитними коштами банку і не будуть сплачувати %%.

· «30 літрів до 30 років IdeaBank» 10 клієнтів перемогли в акції та отримають 1 тис. грн, у тому числі на придбання пального на будь-якій АЗС.

Ідея Банк вітає переможців! А також банк запрошує нових клієнтів скористатися послугами Ідея Банку та стати учасниками наступних розіграшів!

Строкові вклади від Ідея Банку з бонусом від Мінфіну

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися