Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 вересня 2019, 12:53

Forward Bank оголосив про запуск оновленої лінійки платіжних карток «Коко Кард»

Forward Bank анонсував запуск оновленої лінійки платіжних дебетових і кредитних карток «Коко Кард». Нові тарифно-сервісні пакети дадуть клієнтам можливість одержувати високі відсотки на залишок власних коштів, кредитуватися на вигідних умовах, а також заощаджувати на обслуговуванні та транзакціях.

«Ми говоримо не просто про вигоду, а про радість у житті. Кури — простий народний образ. Вони символізують достаток, хазяйновитість, одержання вигоди. Ми створили карткове рішення «Коко Кард», щоб кури, дійсно, грошей не клювали і несли виключно золоті яйця», — розповів про оновлене карткове рішення «Коко Кард» Костянтин Кошеленко, заступник голови Правління Forward Bank.

Як повідомляється в офіційному релізі банку, усі типи карток оновленої лінійки дають можливість безконтактної оплати PayРass. Власникам запропонують безкоштовне зняття власних або кредитних коштів готівкою в банкоматній мережі Forward Bank і в банкоматах інших українських банків. За безготівкові розрахунки клієнти банку одержать повернення коштів до 20% згідно зі щомісячно оновлюваними категоріями кешбеків.

На залишок власних коштів на дебетових картках «Коко Кард» буде нараховуватися одна з найвищих на ринку процентних ставок — до 15% річних. У разі переказу цих коштів з поточного рахунку картки на депозитний внесок за допомогою додатка «Forward online», розробленого для смартфонів на базі Android та iОS, банк запропонує підвищену процентну ставку.

Кредитні картки «Коко Кард» банку Forward — це можливість скористатися кредитними коштами банку в межах 100 тис. грн., за повернення яких протягом 90 днів не нараховують відсотки. За зберігання власних коштів на кредитному картковому рахунку банк нарахує додатковий прибуток – до 12% річних.

Додаток «Forward online» дозволить власникам карток не тільки вигідно накопичувати, але й суттєво заощаджувати. Перекази між картками «Коко Кард» у системі дистанційного управління фінансами «Forward online» безкоштовні, як і перекази власних або кредитних коштів з «Коко Кард» на картки інших банків. Також безкоштовне інформування про рух коштів на рахунках за допомогою push-повідомлень додатка на смартфоні. Власникам «Коко Кард», які активно використовують їх для розрахунків або мають залишок власних коштів понад тисячу гривень, банк надає безкоштовне обслуговування картки.

За словами пресслужби Forward Bank, оформлення «Коко Кард» стане доступним українцям з 24 вересня 2019 року в його відділеннях, кредитних центрах і мініофісах по всій Україні. Також є можливість дистанційно замовити «Коко Кард»: заявку на її випуск можна оформити в інтернет-банкінгу або в додатку «Forward online», а кур'єрська служба доправить картку клієнтові.

Коментарі - 11

+
0
kingcity
kingcity
24 вересня 2019, 14:51
#
Смішна картка… З курчам на лицевій стороні. На дитячу подібна. https://www.forward-bank.com/cards/. Хоча по дебетовій карті відсоток на залишок хороший — 15 %
+
0
kingcity
kingcity
24 вересня 2019, 16:43
#
« Также есть возможность дистанционно заказать «Коко Кард»: заявку на ее выпуск можно оформить в интернет-банкинге или в приложении «Forward online» » - немає там такої можливості. На гарячій лінії сказали, що треба йти у відділення.
+
0
Андрей Кул
Андрей Кул
27 вересня 2019, 16:39
#
Кредитная карта КОК от Форвард банка действительно очень крутая — я даже ее оформлю и сделаю основной, по причине того, что у нее снятие (обналичивание) без комиссии, даже кредитных средств и льготный период — 90 дней. Единственный минус по ней — это большие штрафы, при просрочках и не уплатах текущего платежа. Вот почитайте Тарифы КоКо карты
+
+1
kingcity
kingcity
27 вересня 2019, 18:13
#
Дякую за рекламу Форварда, сподіваюсь, він Вам достойно віддячить: ). Тарифи кредитної КОКО я читав, Ви скромно промовчали про той нюанс, що пільговий період до 90 днів діє лише на першу після відкриття рахунку операцію безготівкового розрахунку, на подальші операції пільговий період до 60 днів — нічим не краще, ніж у інших банках. Зняття кредитних коштів без комісії — теж не новинка, з ходу можу назвати «Все можу» від ПУМБ, думаю, що така пропозиція є і у інших банках. Я собі замовив іменну дебетну КОКО, зацікавив відсоток на залишок на рахунку — 15%. Буду використовувати її як депозит до запитання, зрідка може треба буде готівку зняти.Правда, не знаю скільки її доведеться чекати — у відділенні сказали, що це може бути тижнів два, а може і місяць. Ще таких термінів виготовлення картки не зустрічав. Зрештою, побачим коли вона реально буде.
+
+1
My name is Yevhen
My name is Yevhen
5 листопада 2019, 1:42
#
Не сподобалось, що телефонують з банку та запрошують відкрити кредитку, кажуть що такий грний клієнт, а після звернення відкривають з нульовим лімітом. На кредитній Коко Кард на зворотній стороні відсутній CVV2-код. Я так розумію, це він написаний під номером картки?
+
0
kingcity
kingcity
5 листопада 2019, 9:27
#
Саме так. На моїй Коко дебетній CVV написаний на лицевій стороні, під номером карти. Чесно кажучи здивувало, вперше таке бачу. Та й не впевнений, що це доцільно з міркувань безпеки. А сама карта по умовах непогана.
+
0
Марина Буяло
Марина Буяло
28 листопада 2019, 12:21
#
Карту отрывают с 0% лимитом )))) бред, говорят пользуйтесь активно и мы вам повысим лимит))) не видела ни в одном банке такого !!!
+
0
kingcity
kingcity
28 листопада 2019, 12:32
#
Значить мало банків бачили.
+
+4
Zap2020
Zap2020
27 січня 2020, 14:57
#
Льготный период не действует на снятие наличных или перевод кредитных средств на другую карту (платите по полной 48% за эти операции). Также сказали в колцентре, что не действует льготный период на некоторые покупки с определенными mcc кодами, но какие не уточнили.
+
0
vanish1981
vanish1981
18 травня 2020, 16:33
#
В тарифах на эту карту вы нигде не увидите информацию о том что льготный период действует только на оплату в POS терминалах.А в тарифах на сайте банка всё очень сладенько расписано.
+
0
kingcity
kingcity
18 травня 2020, 16:58
#
Https://forward-bank.com/cards/koko/march/Taryf_koko.pdf

Пункти 15.1, 15.2. Чітко вказано — безготівковий розрахунок
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися