Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 вересня 2019, 19:07

Головне за понеділок: шахрайство з IBAN, подорожчання автоцивілки і чи впаде долар до 24 грн

Президент Зеленський підписав закон «Про внесення змін до Кримінального кодексу України та Кримінального процесуального кодексу України щодо зменшення тиску на бізнес».

Зеленський рекомендував НБУ вплинути на розмір ставок в банках

Президент Володимир Зеленський рекомендував Нацбанку вплинути на розмір кредитних ставок комерційних банків. Про це йдеться в указі «Про невідкладні заходи щодо забезпечення економічного зростання».

Автоцивілка подорожчала. Скільки страховики будуть платити постраждалим у ДТП

Поліси обов'язкового страхування цивільної відповідальності автовласників — автоцивілки — подорожчали. Але і страхові компанії тепер будуть платити постраждалим в ДТП більше.

Як змінювався курс гривні до долара на початку осені за останні 5 років (інфографіка)

Українська валюта зміцнюється з кожним днем і вже наближається до позначки 24 грн за долар. Востаннє такі котирування гривні до долара спостерігалися в серпні 2016 року.

Чи впаде долар нижче 24 гривень до кінця осені (опитування)

Курс національної валют продовжує зміцнюватися. Нерезиденти все ще проявляють активність на ринку ОВДП, насичуючи міжбанківський валютний ринок доларом. В результаті котирування «зеленого» вже підбираються до позначки 24 гривні.

Бізнес спрогнозував курс долара на 2020 рік

Керівники членських компаній ЄБА очікують в 2020 році курс 28 грн/дол. і планують підвищувати зарплати працівникам. Про це свідчать результати опитування, представленого на щорічній зустрічі членів Європейської бізнес-асоціації.

Перехід банків на IBAN створив грунт для нового виду платіжного шахрайства

Перехід банків на міжнародний стандарт нумерації рахунків IBAN створив грунт для нового виду платіжного шахрайства. Про це «Мінфіну» розповіли в ПУМБі.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися