Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 вересня 2019, 9:42

Приватбанк повідомив про можливу провокацію екс-власника

Приватбанк отримав інформацію про пікет співробітників Нікопольського заводу феросплавів (НЗФ) біля головного офісу банку в Дніпрі, який начебто запланований на 20 вересня. Про це повідомляє прес-служба банку. 

Приватбанк отримав інформацію про пікет співробітників Нікопольського заводу феросплавів (НЗФ) біля головного офісу банку в Дніпрі, який начебто запланований на 20 вересня.
Фото: dnepr24.com.ua

У банку вважають, що організація акції протесту робітників заводу, який не є клієнтом Приватбанку і не має з ним договірних відносин, може бути черговою спробою дестабілізації його роботи.

«Використання робітників підприємства, одним із власників якого є структури колишніх акціонерів Приватбанку, для організованого тиску на банк, викликає багато питань», — прокоментували в прес-службі.

Що відомо

  • 28 серпня НЗФ пішов на мирову угоду з Приватбанком. Завод зобов'язався погасити заборгованість Приватбанку за кредитом рефінансування у сумі, що дорівнює ринковій вартості заставного майна, на яке Нацбанк накладав стягнення.

  • У Женеві НБУ намагається стягнути з ексвласника Приватбанку Ігоря Коломойського заборгованість за кредитами рефінансування, яка накопичилася з 2016 року.

  • Загальна заборгованість Приватбанку за кредитами рефінансування, зобов'язання з погашення якої взяв на себе Коломойський, становить 9,2 млрд грн.

Коментарі - 2

+
+30
AleksandrBank
AleksandrBank
20 вересня 2019, 11:39
#
Беня хватит мутить воду!
+
0
Apollo17
Apollo17
20 вересня 2019, 12:45
#
А на пари-матч есть ставки на вернет И.В. Приват или нет, так просто интересно :)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися