Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 вересня 2019, 14:40

Мінфін прийняв в управління «Магістральні газопроводи України»

Кабінет міністрів передав управління компанією «Магістральні газопроводи України» від Міністерства енергетики та захисту навколишнього середовища Міністерству фінансів. Про це повідомив міністр енергетики Олексій Оржель, передає Уніан.

Кабінет міністрів передав управління компанією «Магістральні газопроводи України» від Міністерства енергетики та захисту навколишнього середовища Міністерству фінансів.
Фото: rbc.ua

Із чим це пов'язано

«Щоб не було якихось елементів впливу з точки зору, що у Мінекоенергії є інші елементи, які не можуть бути об'єднані. Щоб не було зловживань з точки зору бізнесу, зокрема, з видобуванням, продажем та іншим», — сказав він. За словами Оржеля, передача компанії було однією з вимог європейських партнерів.

Що відомо

  • Нагадаємо, 29 серпня Верховна Рада 9 скликання на першому засіданні призначила нових міністрів в уряд прем'єра Олексія Гончарука.
  • У ньому міністром фінансів призначена Оксана Маркарова, яка займала цю посаду донині.
  • Міністерство енергетики та захисту довкілля України утворене 9 грудня 2010 року шляхом реорганізації Міністерства охорони навколишнього природного середовища України. У 2019 році до нього приєднано міністерство енергетики та вугільної промисловості України.

Коментарі - 2

+
+30
Toxa David
Toxa David
18 вересня 2019, 14:58
#
Правильно. Газопроводы - Министерству финансов, Банки и бюджет - Министерству энергетики, чтобы не было каких-то элементов влияния и не было злоупотреблений. Логично. :-)
+
0
squeez
squeez
18 вересня 2019, 22:50
#
Землю - рабочим , заводы - крестьянам ....
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися