Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 вересня 2019, 16:24

СК ARX зібрала близько 105 мільйонів гривень страхових премій в сегменті ОСАГО

За 8 місяців 2019 року страхова компанія ARX зібрала около105 мільйонів страхова премій в сегменті ОСАГО, що на 15% більше в порівнянні з минулим роком. Укладено понад 96 000 договорів. Приблизно 5% від загальної суми премій збирається онлайн, і ця кількість буде зростати. Електронний поліс ОСАГО з'явився тільки у 2018 році, компанія ARX брала активну участь в процесі його запуску в рамках роботи Моторного бюро.

ARX ​​нагадує, що з 21 вересня змінюються умови ОСАГО, збільшується сума виплат по компенсації збитку при ДТП. Максимальна виплата за шкоду, заподіяну майну потерпілих буде збільшена з 100 тис. до 130 тис. грн на одного потерпілого. Також зросте максимальна виплата за шкоду, заподіяну життю та здоров'ю потерпілих, з 200 тис. до 260 тис. грн на одного потерпілого.

Змінюються значення і перелік коригуючих коефіцієнтів, що впливають на вартість ОСАЦВ. Серед нових коригувальних коефіцієнтів з'явиться інструмент, який дозволить страховику регулювати ціни на поліси автоцивілки залежно від результатів своєї діяльності. Йдеться про новий коефіцієнті К6 — прибутковості / збитковості діяльності СК по ОСЦВ, за допомогою якого страхові компанії зможуть самостійно скорегувати ціни для збиткових сегментів і знижувати для беззбиткових.

«Ми в ARX провели глибокий аналіз портфеля ОСЦВ з метою створення нового справедливого підходу в тарифікації. В кінцевому підсумку нам вдалося створити сегментований підхід в тарифікації ОСАГО, який дозволить встановлювати більш справедливу ціну для менш збиткових сегментів і, відповідно, більш високу для збиткових. Так, поряд зі звичними коефіцієнтами на фінальну ціну впливатимуть також вік власника авто і вік авто. Головне завдання нового сегментованого підходу по ОСАГО — забезпечити кожному клієнту надійний страховий захист за оптимальною і справедливою ціною », — зазначає Максим Межебицький, Перший заступник голови правління страхової компанії ARX.

Мати поліс обов'язкової автоцивілки відповідно до чинного законодавства зобов'язані всі водії. Водії, які зобов'язані страхувати свою відповідальність, але не роблять цього, порушують закон і ризикують зазнати набагато більших збитків, ніж вартість поліса. Уникнути неприємностей просто, оформивши за 5 хвилин поліс ОСАГО онлайн. Для цього потрібно зробити всього кілька кроків:

  1. Увійти на сайт ARX, в розділ «Електронна Автоцивілка», натиснути «придбати».
  2. Ввести інформацію про тип, марку, місце реєстрації і рік випуску автомобіля.
  3. Вибрати оптимальний варіант страхування.
  4. Заповнити персональні дані.
  5. Підтвердити введені дані через SMS та сплатити страховий платіж.
  6. Отримати поліс на e-mail, вказаний при оформленні

Довідкова інформація «ARX»:

  • 25 років на ринку страхування України

  • Лідер страхування «КАСКО» 10-й рік поспіль

  • 92% становить задоволеність клієнтів

  • Частина міжнародного страхового холдінгу Fairfax Financial Holdings Limited

  • № 1 за розміром чистих страхових премій і чистих страхових виплат за 2018 рік (згідно даних НКФУ серед 245 страхових компаній);

  • Найбільший платник податків на страховому ринку України в 2018 році (за даними «Топ-100. Рейтинги найбільших»). Загальна сума податків склала понад 153,8 млн.

Довідкова інформація Fairfax:

  • Міжнародна холдингова компанія Fairfax Financial Holdings Limited з штаб-квартирою в Торонто (Канада) займається страхуванням, перестрахуванням і управлінням інвестиціями з 1985 року

  • Головою і виконавчим директором холдингу з 1985 р. є Прем Ватса.

  • Холдинг працює в 40 країнах світу.

  • Інвестиційний портфель становить 39,4 млрд доларів, загальна сума активів складає 65 млрд. Доларів, загальний акціонерний капітал складає 18,4 мільярда доларів.

  • Більше інформації тут.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися