Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 вересня 2019, 15:10

Читачі «Мінфіну» обрали найкращого забудовника Києва

За підсумками голосування у номінації «Вибір читачів „Мінфіну“ за перше півріччя 2019 року з великим відривом від конкурентів перемогла компанія К. А. Н. Девелопмент.

За підсумками голосування у номінації «Вибір читачів „Мінфіну“ за перше півріччя 2019 року з великим відривом від конкурентів перемогла компанія К.
Фото: ukrinform.ua

За цього забудовника було віддано 32,3% голосів читачів порталу „Мінфін“. Найближчими переслідувачами опинилися такі компанії як Stolitsa Group (14,4% голосів) і Інтергал-Буд (13,2%).

Номінація „Вибір читачів “Мінфіну» присуджується в рамках рейтингу забудовників Києва вперше. Учасниками даної номінації стали забудовники, які потрапили в рейтинг — всього 13 компаній.

«Мінфін» підвів підсумки рейтингу забудовників Києва за перше півріччя 2019 року. Лідером рейтингу, згідно з його методикою, в 1 півріччі стала Stolitsa Group, яка побудувала понад 62 тис. метрів житла. Також до трійки лідерів рейтингу увійшли К. А. Н. Девелопмент і bUd development.

 Інвестиції в нерухомість

Наш рейтинг — це підсумок роботи будівельних компаній, в який потрапляють тільки ті, хто офіційно здав свої будинки в зазначений період.

Коментарі - 2

+
0
0675613
0675613
18 вересня 2019, 15:42
#
Работаю в агентстве нерухомости, через меня и друзей прошли сотни инвесторов. КАН зашли единицы- бессмысленно дорого, что убивает все дальнейшие разговоры о новом жизненном пространстве. По той логике, где градоначальником и распределителем земли становится строитель, с личным бизнесом, главным хирургом надо ставить директора  колумбария
+
0
Markell
Markell
18 вересня 2019, 19:50
#
Через Вас зашли единицы инвесторов из КАН по одной причине. В КАН нет переуступки, от слова совсем, а если нет переуступки то в услугах риэлторов люди тоже не будут нуждаться. 
Своей политикой КАН полностью убил все варианты переуступок, заработка перекупов и паразитирования риэлторов.
Кстати ценник в 860 у.е. за метр это «бессмысленно дорого»?
P.S.
Знаю дома, в которых квартиры продавались по 3 раза от этапа котлована до этапа сдачи. Вот там золотая жила для любого паразита риэлтора. А в КАН даже нету программы сотрудничества с риэлторами.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися