Мінфін - Курси валют України

Встановити
14 вересня 2019, 16:28

Volkswagen представив свій перший електрокар (фото)

Німецький автовиробник Volkswagen представив перший електрокар моделі ID.3. Про це повідомляє портал Motor1.

Німецький автовиробник Volkswagen представив перший електрокар моделі ID.3.
Фото: motor1.com

«З ID.3 для концерну дійсно починається нова епоха: у Volkswagen розраховують, що до середини сторіччя автомобілі взагалі не будуть впливати на вміст вуглекислого газу в атмосфері», — йдеться в повідомленні.

Модель ID.3 опинилася первістком VW, побудованим на новій архітектурі – спеціально розробленій платформі MEB.

Начинка

  • Всі VW ID.3 отримають один електромотор, максимальна швидкість до 160 км/год. Відрізнятися версії будуть ємністю батарей і, як наслідок, запасом ходу і швидкістю зарядки.
  • Базова версія отримає 45-кіловатний блок акумуляторів і можливість проїхати до 330 км, середню забезпечать акумуляторами на 58 квтг і запасом ходу до 420 км.
  • Найдорожчий ID.3 буде оснащуватися 77-кіловатною батареєю і зможе проїхати без підзарядки до 550 км — навіть більше, ніж Porsche Taycan.

У VW підтвердили, що вартість базової модифікації електромобіля не перевищить 30 тисяч євро: на думку виробника, це можна порівняти з цінами традиційних хетч.

Поставки ID.3 європейським покупцям почнуться в середині наступного року, але ще навесні стверджувалося, що версія 1st користується небувалим попитом.

Коментарі - 1

+
+44
beb
beb
15 вересня 2019, 0:44
#
Перестаньте друкувати новини тупо один в один з інших сайтів. Чому я знаю про існування іншого «першого» електрокара від Volkswagen? Який вже роками колесить по нашій Землі...
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися